Ikväll vänder gruppspelet i Champions League och jag har hittat ett riktigt bra hörnspel i Real Madrid-Liverpool.

Spanjorerna är tillsammans med Bayern bäst i Europa just nu. Real Madrid är en riktig målmaskin för tillfället och segrarna avlöser varandra i såväl ligaspel som europaspel. Nu väntar Liverpool hemma på Bernabéu alltså. En avslagen historia är knappast att vänta och jag tror det blir full fart direkt utan att prioritera defensiven. Det här kan gynna Liverpool på många sätt vill jag lova.

04._Deportivo_vs_Real_Madrid__20-09-14___55_

Spelstopp 20:45

Hemma på Anfield var man klart sämre än Real men visst fanns chanserna att göra mål. Det var en öppen match där chanserna avlöste varandra och jag tror som sagt på något liknande igen.

Liverpool är ett av lagen som skapar flest hörnor i Premier League och det beror på lagets offensiva läggning med mycket attacker längs flankerna. I hemmamötet vann man hörnorna med 9-5.

Real är ett av världens bästa lag men rent defensivt kan det vara oreda emellanåt. På hemmaplan är man heller inget undantag och hittills i ligaspelet har man släppt till mellan 4-8 hörnor mot lag av olika kalibrar varje match, samtidigt som man i vanlig ordning skapar hörnor själva.

Liverpools hörnlina står på 3,5 och det är galet lågt i en sån här match. Oddset är det inget fel på heller.

Liverpool över 3,5 hörnor spelas till 1,83 hos bet365

Över 10,5 hörnor till 1,80 testas även hos samma bolag

Fler spel kommer imorgon, ha en bra kväll!