Svenska Spel erbjuder jackpot på stryktipset även den här veckan vilket säkerligen lär ge en bra omsättning. Jackpot blir det oftast om det inte varit någon utdelning på tex 10 eller 11 rätt veckan innan. Här följer veckans stryktipsförslag.

Stryktipset vecka 45Tipset vecka 40, 2013, R-4-4-144

Match 1. Burnley – Hull (12)

Dålig form på Burnley som står utan seger så här långt i årets upplaga av Premier League. Förr eller senare kommer första vinsten och kanske kan man skaka Hull här som bara har en vinst i borta spelet. Tvåan får ändå ses som given som utgång på tipset men vi chansar och tar med ettan på kupongen.

Match 2. Manchester United – Crystal Palace (1)

Manchester United såg starka ut mot city trots 1 man mindre i hela andra halvlek. Dock är man nu väldigt sårbara bakåt då man åkte på ett rött kort senast i backlinjen och har även flera spelare borta pga skada. Crystal Palace inledde säsongen bra men har nu börjat tappa formen. United vinner det här med ett par mål. Räkna med att Rooney, Van Persie och Di Maria startar.

Match 3. Queens Park Rangers – Manchester City (2)

Queens Park var nära att få med sig en poäng mot Chelsea senast och kanske är på väg åt rätt håll. City måste hänga på Chelsea i toppen och varje match är livsviktig nu om man ska vara med i titelstriden framme i vår. Vi spikar tvåan då vi tror klass slår motivation i det här fallet.

Match 4. Southampton – Leicester (1)

Southampton imponerar och har visat att man blir att räkna med i år. Förr eller senare kommer en förlust men frågan är om den kommer här. Southampton har 15-1 i målskillnad hemma och 9 vinster på de 10 senaste matcherna. Leicester har riktigt usel form med 4 förluster och 1 oavgjord på de 5 senaste. Vi spikar ettan.

Match 5. West Ham – Aston Villa (1)

6 raka förluster på Aston Villa och West Ham har kanonform. West Ham har 3 vinster och 1 oavgjord på de 4:a senaste. Man borde vinna mot Villa som kommer få kämpa lika hårt i år för att hänga kvar. Vi spikar ettan.

Match 6. Birmingham – Cardiff (1x2)

En öppen match som kan sluta lite hur som helst. Cardiff är det bättre laget men fortfarande utan seger i bortaspelet. En helgardering känns på sin plats.

Match 7. Brighton – Blackburn (12)

Två lag som är inblandade i målrika matcher. Båda lagen lär gå för 3 poäng här. Vi chansar på vinst för något av lagen. Ska man välja ett tecken så lutar det mer åt hemmavinst. Vårt tips 12.

Match 8. Fulham – Huddersfield (12)

Fulham är opålitliga men har ändå stigande form då man inledde serien katastrofdåligt. Huddersfield är svårspelade och spelar målsnåla, tighta matcher. Vi chansar på 12 men en helgardering är nog på sin plats.

Match 9. Ipswich – Watford (1x2)

En bra match att vänta i The Championship. Femman mot trean i tabellen. En match där inget av lagen vill förlora och båda lär vara nöjda med kryss. Vi helgarderar men krysset ligger nära till hands.

Match 10. Middlesbrough – Bournemouth (1x2)

Ett absolut toppmöte mellan ettan Bournemouth och tvåan Middelsebrough. Kanonform på båda lagen och jättesvårt att tala för något av lagen. Vi helgarderar.

Match 11. Millwall – Brentford (12)

Här lutar det åt hemmaseger för Millwall som är helt ok på sin hemmaplan. Brentford får ses som överkomliga och ettan känns given som utgång på tipset. Vi chansar dock och tar med tvåan och hoppas på en liten skräll på Stryktipset.

Match 12. Nottingham – Ipswich (1x2)

En match som kan sluta lite hur som helst. Nottingham ledde ett tag The Championsship men har rasat som en fura ner genom tabellen och tappat formen helt. Man har helt klart kapacitet i truppen att slå vilket lag som helst men just nu stormar det i klubben och en helgardering känns som ett måste i den här matchen.

Match 13. Reading – Charlton (1)

Reading är vassa hemma och har börjat klättra i tabellen. Charlton har bara en vinst i bortaspelet den här säsongen. Vi spikar ettan!

Kommentarer om Stryktipset

Svenska Spel erbjuder Jackpot på stryktipset den här veckan.

Vårt system R-4-4-144 med 12 rättsgaranti

Säkraste matchen är West Ham hemma mot Aston Villa.

Skrällen tror vi Burnley står för

Queens Park Rangers – Manchester City börjar senare än övriga stryktipsmatcher och har inte matchstart förrän 18.30

Dela gärna våra stryktipsförslag på Facebook eller varför inte kommentera och ha lite synpunkter på veckans stryktips.

– Ja då ses vi på Lördag igen!