Champions League fortsätter under onsdagskvällen och jag vill lyfta fram ett par spelvärda drag.

Bayern München-Roma

Det blev en väldigt märklig tillställning senast lagen möttes där siffrorna rann iväg till hela 7-1 för tyskarna. Det lär inte upprepas igen. Roma har siktet på att få med sig ett oavgjort resultat i en grupp som tätnar alltmer. Väldigt mycket på spel alltså. Å andra sidan kan Bayern mer eller mindre säkra förstaplatsen redan ikväll, vilket inte vore helt fel för deras del förstås. Uppenbart är att Roma kommer ligga lågt och satsa på kontringar via Gervinho och Iturbe på kanterna.

Hemmalaget kommer ösa på som vanligt och jag föredrar hellre hörnspel än målspel denna match då jag vet att det lär anfallas under 90 min från antingen det ena eller det andra hållet. Notera den alldeles för låga hörnlinan på Roma. Således:

Över 10 hörnor i matchen till 1,83

Roma över 2,5 hörnor till 1,83.

Sporting-Schalke

Det blev en galen match senast när Schalke vann med 4-3 mot Sporting och förutsättningarna för en liknande matchutveckling ser minst sagt lovande ut än en gång. Sporting ligger sist i gruppen med endast en poäng och måste helt enkelt börja vinna nu. Räknar med fullt ös från deras sida. Schalke fick alltså med sig alla poängen senast och att få med sig en pinne hem till Tyskland vore helt godkänt då detta är en riktigt tung bortamatch på förhand.

I takt med att Sporting öser på kommer även Schalke att få sina lägen och det känns väldigt logiskt att testa ett överspel här till ett alldeles för högt odds.

Asian över 2,5 mål i matchen spelas till 1,87

Samtliga spel är inlämnade hos bet365

Ha en trevlig kväll!