En fullspäckad helg med många fina spel är förbi, men har hittat ytterligare spelvärde när italienska Serie B fullbordas ikväll. Bari möter Ternana.

Ternana har varit under isen ett tag nu. Kanske beror det på lagets skadeläge, som varit allt annat än gynnsamt. Inte har det heller förbättrats till kvällens svåra bortamatch. Flera viktiga kuggar i backlinjen saknas och jag tror det kan få konsekvenser.

Reggina vs. Bari - Serie B Eurobet 2013/2014

Spelstopp 20:30

Bari krigar på i vanlig ordning och på hemmaplan har man tagit många av sina poäng så här långt in på säsongen. Skadeläget är inte heller det bästa men i mina ögon är man befogad favorit i detta möte. Är tämligen övertygad om att man gör åtminstone ett eller två mål här samtidigt som man rent defensivt är svajiga.

Var från början inne på spelet att båda lagen skulle göra mål men lockas desto mer av över 2,5 mål. Ternana har, trots defensiva avbräck, en relativt pålitlig offensiv och jag räknar med ett mål från deras sida ikväll.

Ternana ligger tredje sist i tabellen och är i poängbehov, vilket å ena sidan ökar riskerna för att man backar hem. Å andra sidan tror jag inte att man kommer att klara att genomföra den taktiken utan tvingas anfalla.

Således – en öppen matchbild är att vänta och överspelet till dryga 2,00 hos bet365 spelas

Ha en fortsatt bra dag!