Som rubriken lyder har jag hittat spelvärde i Sveriges viktiga bortamatch, där tvåan har sjunkit orimligt mycket under dagen.

sverige estland träningslandskamp

Avspark 20:45

Montenegro är pressat just nu efter 0-0 mot Liechtenstein och förlust mot Österrike med 1-0. Båda dessa på bortaplan, efter att ha inlett med en seger i premiären mot Moldavien på hemmaplan. Det är just på den egna arenan man är starka och kommer plocka flest poäng i det här kvalet. I kväll saknar man dock Vucinic, vilket är ett stort avbräck. Stefan Jovetic får desto större ansvar att styra laget i denna ödesmatch (nästan).

Zlatan spelar från start ikväll men speltiden har varit begränsad på sistone då hälskadan var allvarligare än befarat. Jag är ytterst tveksam till att han klarar 90 minuter ikväll. För övrigt lär vi få se några nya spelare antingen från start eller som inhoppare i det svenska laget, vilket jag tror blir märkbart. Rutin är oerhört viktigt en sån här match såklart.

Det här är en riktigt svår bortamatch och jag har oerhört svårt att förstå nuvarande oddssättning där tvåan står i 2,20. För Sveriges del vore en poäng godkänt, men allra mest handlar det nog om att inte förlora. Av tidigare erfarenheter att döma så är ”kryssrisken” väldigt stor här. Spelvärdet ligger helt klart på Montenegro, i en på förhand jämn match.

Ett oavgjort resultat till fina 3,40 samt Montenegro asian + 0,5 till 1,70 spelas hos bet365

Ha en bra kväll!