Landslagsuppehållen är över för i år och det känns skönt att enbart kunna fokusera på ligaspel där normala förutsättningar råder. Lördagen till ära väljer jag att skriva om två spel, med kortare motivering om varje.

16:00, Everton-West Ham

West Ham har nog överraskat många i år och parkerar på en fjärde plats inför denna omgång. Formen är fin och laget kommer med gott självförtroende i denna svåra bortamatch. Även om laget må ha överpresterat tror jag detta kan bli en tillställning som passar bortalaget. Everton å andra sidan, har fått en knackig inledning med blandade resultat. Man har dock visat att man är på gång och i denna match är det full fart framåt som gäller. Ett anstormande hemmalag mot en ”underdog” i bra form ger oss goda förutsättningar för mål och överspelet synas till ett högst godkänt odds. Över 2,5 mål till 1,70 alltså.   

20:45, Lazio-Juventus

Den här matchen är på förhand lika intressant som öppen. Lazio har spelat fantastiskt den senaste tiden och nu ställs man verkligen på prov när Juventus kommer på besök. Oavsett matchbild kan vi räkna med att något av lagen anfaller, och där blir hörnlinan extra relevant i en sån här match. Båda dessa lag brukar producera hörnor och personligen skulle jag satt linan på 11,5 samt laglinorna på 5,5. I själva verket ligger båda lagens linor på 4,5 och den totala på 9,5 betalar hela 1,95. Det här är ett riktigt överodds på en låg lina. Asian över 9,5 hörnor spelas till 1,95.

Samtliga spel är placerade på bet365

Fler spel imorgon, ha en fortsatt trevlig helg!