Grupp E har nått ett vägskäl, och efter ryssarnas skräll i Manchester är kampen om andraplatsen stenhård. Mycket står på spel i Moskva ikväll!

Sampdoria vs Roma

Spelstopp 18:00

Ställningen just nu i gruppen:

  1. Bayern München 12p
  2. Roma 4 p
  3. CSKA Moskva 4p
  4. Man City 2p

Roma spelar hemma mot City i sista omgången medan CSKA möter Bayern på bortaplan. Viktigast av allt för Roma ikväll är att inte förlora. Defensiven kommer prioriteras och riskerna kommer på alla tänkbara sätt att minimeras. Tanken är förmodligen att man ska förlita sig på sitt kontringsspel, som ju banade väg för fjolårets alla framgångar.

CSKA är riktigt luriga. En hög högstanivå i kombination med en märkligt låg lägstanivå, gör laget väldigt oförutsägbart. Lagets styrka är förmodligen de kvicka omställningarna på Musa och Doumbia. Dessa herrar är i sina bästa stunder ett riktigt vasst anfallspar.

Som sagt, detta är en riktigt viktig match där Roma är knappa favoriter. Man är i grund och botten ett bättre och mer välbalanserat lag än CSKA, men samtidigt tror jag inte att man kommer gå 100% för seger här. Missförstå mig rätt, självklart vill man vinna, men att försöka hålla nollan och att få första målet i matchen blir väldigt avgörande.

Den här typen av matcher har uppenbarat sig många gånger i historien och jag vill tro att jag gör ett rutinerat val när jag säger att matchen med stor sannolikhet slutar 1-1, 0-1 efter en match i försvarsspelets tecken.

Spelet blir under 2,5 mål till 1,97 hos bet365

Förmodade elvor:

CSKA Moscow (4-1-4-1): Akinfeev; Mário Fernandes, Ignashevich, Vasili Berezutski, Schennikov; Aleksey Berezutski; Dzagoev, Wernbloom, Eremenko, Musa; Doumbia

Roma (4-3-3): De Sanctis; Holebas, Astori, Manolas, Nainggolan; Pjanic, De Rossi, Keita; Gervinho, Totti, Florenzi