Båda spelen satt igår och jag hoppas kunna följa upp det med ett liknande resultat redan ikväll. Var först inne på raka ettan på Leverkusen hemma mot Monaco, men när oddset sjunkit till under 1,70 är det ingen mening att skriva ut den. Skulle oddset höjas kan jag starkt rekommendera Leverkusen ikväll. Som rubriken lyder väljer jag i stället ett hörnspel till ett trevligt odds i Basel-Real. 

Marängerna från Madrid är för tillfället en maskin på alla sätt och vis. Ronaldo och hans offensiva kompanjoner öser in mål samtidigt som försvarsspelet agerar lika hänsynslöst. Laget toppar såväl La Liga som CL-gruppen före just Basel, och idag kan förstaplatsen säkras. Ingen mening med att slå av på takten.

Basel har gjort det bra hittills och på hemmaplan har man alltid haft tendensen att få ut det bästa av sina spelare. I den här matchen vet man vad som väntar såklart, men att backa hem kommer inte fungera i 90 minuter. Jag skulle inte bli förvånad om laget spelar modigt och sätter lite press på Real ikväll. Det är ingen som förväntar sig att man ska vinna idag, och det kan ha en positiv effekt hos Basel-spelarna.

1338971-28773116-1600-900

Spelstopp 20:45

Här finns goda förutsättningar för en underhållande tillställning och därför blir jag lite förvånad över hur linorna kan vara så lågt satta i en match där allt talar för offensiv fotboll. Över 3,5 mål till drygt 2,00 är klart godkänt, men i mina ögon är över 4,5 hörnor första halvlek till 1,82 snäppet vassare. En sån låg lina är enligt min erfarenhet alltid spelvärd då den kan vara löst väldigt fort med rätt förutsättningar (och en gnutta tur).

Ett Real Madrid i högform med gasen i botten från första minut,, mot ett heltaggat Basel som är starka på hemmaplan. Något av lagen kommer anfalla, förmodligen båda. Känns bra på förhand det här. Följande är spelvärt:

Över 4,5 hörnor första halvlek till 1,82

 Asian över 10 hörnor i matchen spelas till 1,97  (insatsen tillbaka på exakt 10 hörnor)

Spelen hittar du hos bet365

Ha en fortsatt trevlig kväll!