Det är en sådan vecka där matcherna duggar tätt även i veckodagarna. Premier League bjuder på några intressanta matcher ikväll och undertecknad har fastnat för ett spel i Swansea-QPR.

Precis som rubriken lyder verkar Swansea dyka upp precis överallt i bettingkretsarna. Rak etta, handikapp och Swansea över 1,5 är vanligast förekommande. Visst är laget från Wales ett stabilt lag med mycket kvalitet, och visst har man goda chanser att ta tre poäng till ett godkänt odds. Laget kryssade senast mot Crystal Palace på hemmaplan och det finns inte plats för ytterligare poängtapp om man ska fortsätta att haka på i toppen av tabellen.

FBL-NED-FRIENDLY-SWANSEA-ADO DEN HAAG

Avspark 20:45

QPR kommer från en viktig seger mot bottenkollegan Leicester med 3-2, vilket var en ljuspunkt i en annars tuff säsongsinledning. QPR blandar och ger och frågan är om det räcker till ett nytt kontrakt i Premier League. Man vet helt enkelt inte var man har dem. Laget påminner lite om Sassuolo i Serie A, med förmågan att överprestera när man som minst anar det.

Ett revanschsuget Swansea på hemmaplan mot ett klart sämre QPR förefaller vara en säker etta, och som jag nämnde tidigare är det mycket som talar för att Swansea vinner det här. Samtidigt har den här typen av matcher, enligt min erfarenhet, visat sig vara riskfyllda. Swansea är inget topplag i ordets rätta bemärkelse. Swansea är inte tillräckligt konsekventa. Det finns en anledning till att laget inte når högre placeringar. Även om laget ikväll tar revansch så skulle jag bli föga förvånad om 0-1 kommer tidigt i första halvlek, till svenska folkets stora förtret. Det har hänt förr och det kommer att hända igen. Om Swansea sedan vänder på matchen eller inte, det återstår att se. Jag tror QPR gör mål ikväll. Båda lagen gör mål är spelvärt och lär höjas ju närmare avspark vi kommer.

Båda lagen gör mål finns till 1,83 hos bet365