bet365

Stryktipset vecka 49 ser onekligen svårt ut. Det är inte helt lätt att ta ut några säkra matcher och egentligen skulle man kanske inte spela alls den här helgen. Men vad tusan det är ju veckans höjdpunkt och det gör det inte mindre roligt för det. Vi har valt att gardera upp de 8 första matcherna på tipset för att sedan chansa med 5 spikar på slutet. Ingen jackpot på stryktipset den här veckan. Men det lär bli hyfsat utdelning ändå då det är många ovissa matcher som kräver sin gardering. Här följer veckans stryktipsförslag.

Stryktipset vecka 49Stryktipset vecka 49, 2014, R-4-4-144

Match 1. Hull – West Bromwich (1x2)

Båda lagen har usel form. Hull klarade visserligen 1-1 borta mot Everton i veckan och får väl ses som aningen favoriter här men inte helt lätt att tippa utgången av den här matchen på stryktipset så vi väljer att helgardera och lämna det så.

Match 2. Liverpool – Sunderland (1x2)

Liverpool har gnetat sig till segrar mot Leicester och Stoke som båda satt långt inne. Sunderland har haft två tuffa matcher mot Chelsea och Manchester City på hemmaplan där man lyckades få en pinne mot Chelsea. I matchen mot Chelsea så spelade man med ett väldigt lågt försvarsspel och jag misstänker att man kommer spela likadant här och försöka avgöra på någon kontring. Givetvis är det favör till hemmalaget på Anfield men vi väljer att chansa och helgardera matchen.

Match 3. Queens Park Rangers – Burnley (1x2)

En otroligt viktig matchen för båda lagen i bottenstriden.  Burnley har 4 raka matcher utan förlust vilket är en klar uppryckning. QPR har det jobbigt men hemma är man starka där alla lag kommer få det jobbigt den här säsongen. Det fick inte minst city uppleva som kryssade på Loftus Road två omgångar sen. 1x borde räcka långt här men vi helgarderar.

Match 4. Stoke – Arsenal (1x2)

Stoke trivs som bäst mot topplagen och brukar alltid ha förmågan att ställa till det med sitt fysiska spel. Arsenal har avgjort sent i väldigt många matcher den här säsongen och jag vet inte om man ska tolka det som en styrka eller att man inte är så mycket bättre i spelet än sina motståndare.  Arsenals lag består mest av kortväxta, kvicka tekniska spelare vilket gör att man kan få det tufft här. Vi väljer därför att helgardera.

Match 5. Tottenham – Crystal Palace (1x)

Tottenham hade riktigt fin form innan mötet med Chelsea i veckan(förlust 3-0). Där såg man visserligen riktigt starka ut första kvarten innan det var slut på det roliga. Crystal Palace blandar och ger men det är Londonderby så kanske kan man klara en pinne. 1x räcker långt.

Match 6. Blackburn – Sheffield Wednesday (1x)

Det kan nog inte lukta mer kryss än i match 6 på stryktipset. Wednesday spelar väldigt målsnålt och båda lagen har kryssat flera av sina senaste matcher. Blackburn har 9 raka utan förlust och borde inte förlora det hemma på Ewood Park mot ett Wednesday som har problem med målskyttet. 1x räcker långt!

Match 7. Blackpool – Birmingham (x2)

Jag sätter 100 kronor på att Blackpool inte spelar i The Championship nästa år. Laget har tappat det mesta den här säsongen. Laget är ok bakåt men saknar kvaliteter framåt vilket gör att man har svårt att vinna matcher. Kommer det inte in en bra forward i Januarifönstret så ser det mörkt ut. Birmingham har rykt upp sig och har 3 vinster och 2 oavgjorda på de 5 senaste matcherna. x2 räcker här och var ett tag inne på att spika tvåan.

Match 8. Huddersfield – Brendford (x2)

Två lag med skilda formkurvor där Huddersfield pekar rakt neråt och Brentford efter 5 raka segrar tagit sig upp till en 3:e plats. Brentford har bland annat slagit Derby på vägen. Inte mycket talar för hemmapoäng här och många spikar nog tvåan. Vi lägger till krysset och känner att det borde räcka.

Match 9. Ipswich – Leeds (1)

So far so good! Till match 9 borde vi ha stor chans på att ha 8 rätt med tanke på alla hel och halvgarderingar som vi slösat. Det är nu det svåra börjar i kråksången. Av någon anledning spricker jag alltid på Leeds på tipset. Tippar jag på dem förlorar dem. Tippar jag emot så stjäl de alltid poäng. Men vi gör ett nytt försök genom att spika Ipswich här. Grym form på hemmalaget. 6 raka utan förlust och 6-3-1 på hemmaplan i statistiken. Leeds har 1-2-6 i bortaspelet.

Match 10. Millwall – Middlesbrough (x)

En match som kan sluta lite hur som helst. Men med tanke på att mina garderingar är slut så chansar vi på krysset här. Det är två lag som kryssar ofta. Middlesbrough är det bättre laget och bör streckas tidigt.

Match 11. Nottingham – Charlton (1)

Har Nottingham återigen hittat formen? Man inledde serien kanon och var ett tag i serietopp innan svackan kom. Nu har man spelat bättre sista tiden men förlorade dock senast mot ett formtoppat Birmingham borta. Charlton är svårslagna och den här matchen bör garderas tidigt. Vi chansar på att Nottingham är inne på vinnarspåret igen och spikar ettan.

Match 12. Wigan – Norwich (x)

Båda lagen rasar i tabellen. Wigan slåss för sin existen i The Championship. Norwich måste vända den negativa trenden om man ska ha chans på kval framme i vår. Det skulle inte förvåna mig om det här mötet slutar 0-0. Ett uddlöst resultat av för tillfället två uddlösa lag.

Match 13. Wolverhampton – Bournemouth (2)

4 raka förluster på Wolves och 1-14 i målskillnad! Vad har hänt? Bournemouth har 10 raka utan förlust och får givetvis tipset här. Man har varit stabila hela säsongen men haft lite otur i de senaste matcherna där man tappat ledningen i slutet av andra halvlek. Tipsets säkraste match? Ja i brist på annat så är det nog det.

Kommentarer om veckans stryktips

Vi fortsätter på den inslagna vägen och kör ett reducerat stryktipssystem för 144 kronor som bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar med 12 rättsgaranti.

Veckans säkraste match tror vi Ipswich är hemma mot Leeds.

Skrällen tror vi Sunderland eller Stoke står för.

Den galna decembermånaden är här vilket brukar innebära att topplagen roterar sina startuppställningar vilket kan leda till en del oväntade resultat.

Hur tippar ni? Stryktipset har spelstopp Lördag 15.59