Newcastle – Chelsea

Tidig match idag mellan Newcastle och Chelsea som har matchstart redan 13.45

skadeläge newcastleNewcastle är rejält skadedrabbat inför dagens möte med Chelsea. Man har ju ändå visat bra form sista tiden och statistiken talar för Newcastle. Förra året vann man med 2-0 där en viss Remy nätade.

Chelsea har inte slagt Newcastle borta sen 2011 men det är ett helt annat Chelsea som gästar St James Park nu. Matic är avstängd i Chelsea och Mikel ersätter förmodligen. Det passar inte Chelsea att lag backar hem men det tror jag inte Newcastle kommer göra vilket borde öppna upp. Jag tror vi kommer få ett trendbrott och att Chelsea vinner relativ enkelt med minst två mål.

Oddset 1.57 på bortaseger spelas hos bet365

Blackpool – Birmingham

Birminghams nye manager Gary Rowetts har inlett lysande sen han tog över. Efter seger med 2-1 mot Nottingham har laget spelat fem matcher utan förlust med den nye managern och tagit elva poäng av 15. Blackpool går riktigt dåligt och ingen seger på de 8 senaste matcherna gör att man just nu parkerar sist i tabellen. Tvåan känns därför rejält spelbar och oddset 2.20 är riktigt bra och måste testas.

Vi spelar Birmingham till oddset 2.20 hos bet365

Ipswich – Leeds

Ipswich har bra form och hemma är man starka. 6 vinster 2 oavgjorda och endast 1 förlust den här säsongen. Leeds bortafacit är inte mycket att hänga i julgranen. 1 vinst, 2 oavgjorda och 6 förluster räcker inte om man ska vara med och slåss om kvalplatserna. Här kommer man få det riktigt tufft mot ett Ipswich som inte förlorat på 6 matcher vilket gjort att man klättrat upp till 2:a plats i The Championship

1.85 på hemmaseger måste testas hos bet365

Hur spelar ni idag? Kommentera gärna!