Mitt drag i lördagens Premier League hämtas i matchen Stoke-Arsenal. Hemmalaget kan ställa till det rejält för Arsenal här.

Arsenal har nu två raka segrar. Båda gångerna med uddamålet och likväl har man hållit nollan, vilket får anses som en bedrift. Gunners försvarsspel har ju annars varit problemet och även om det inte varit fråga om 100 % försvarssinsatser i dessa matcher måste man vara nöjda med resultaten. Nu tror jag däremot lyckan är över på den fronten, då Stoke lär få sina lägen i eftermiddag.

Stoke City v Liverpool - Premier League

Avspark 16:00

Stoke är och förblir ett stabilt lag i den här ligan. Man har dock haft lite otur i de senaste matcherna och lagets tre raka förluster vill jag inte lägga alltför stor vikt i. Laget besitter kvalité nog att störa i stort sett alla lag och inte minst på hemmaplan.  Skadeläget ser okej ut och man ställer i mina ögon upp med ett slagkraftigt manskap med flera alternativ på bänken.

Skadelistan är å andra sidan lång för Arsenal med flera tongivande spelare som Wilshere, Walcott och Özil indisponibla. De som följer klubben vet ju att det ständigt prekära läget i truppen nästan blivit en tradition. Trots det går man sällan mållösa och jag tror inte att denna match blir något undantag.

Ett hungrigt Stoke på jakt efter poäng ska med sin fysik kunna få in minst en boll mot detta Arsenal vars styrkor inte ligger i defensiven. Att båda lagen gör mål är mycket troligt och oddset är klart spelvärt.

Båda lagen gör mål spelas till 1,80 hos bet365