En mycket trevlig måndagsmatch i PL väntar denna afton och jag tror bortalaget har en vettig chans att ta över tredjeplatsen här. 

Ett skadedrabbat Southampton som varken tagit poäng eller lyckats gör ett enda mål de senaste två matcherna (visserligen svårt motstånd) står onekligen inför en tuff uppgift, trots hemmaplan. Det är främst spelet på den egna arenan som lagt grunden till The Saints framgångar under inledningen av säsongen. Man är alltjämt med i toppen, men det är ”grus i maskineriet”.

Manchester United v Swansea City - Premier League

Avspark 21:00

Manchester United saknar likväl en drös med spelare. Trots det verkar laget har funnit arbetsro på sistone där fyra raka segrar knappast är en tillfällighet. Att påstå att ”United är tillbaka” så som vi känner till dem är förmodligen en alltför drastisk slutsats att dra, men något verkar otvivelaktigt vara på gång. Rooney förväntas vara åter i spel dessutom.

Oddsfördelningen är ganska generös här och värdet på spel i bortalagets favör är för mig tydligt. Jag låter mig inte luras alltför mycket av Southamptons fina statistik på hemmaplan och Uniteds oförmåga att prestera de senaste säsongerna. Det är här och nu som gäller och United ska ha en god chans för tre poäng ikväll.

Skadeläget, form och ett trevligt odds på raka tvåan gör att vi till och med kan gardera oss mot krysset. Har mycket svårt att se United förlora detta.

Manchester United asian 0.0 (insatsen tillbaka vid oavgjort) finns till 1,82 hos bet365