Malmö FF åker alltså ner till Grekland där Olympiakos väntar. Båda lagen måste vinna för att nå resultat. Här ska chanserna vara ytterst små för Malmö.

Det har konstaterats gång efter annan. Malmö håller inte i dessa sammanhang. Varken spelare eller resurser (möjligtvis hemmafansen) finns för att man ska kunna utmana på allvar. På sikt, om klubben förvaltas väl, kan det dock bli ändring. I dagsläget ser det som sagt annorlunda ut och i den här matchen lär vi få se ännu en tapper insats när man ska värja sig mot vågor av grekiska anfall under 90 minuter. Det lär knappast finnas utrymme för eventuella misstag i backlinjen.

1024

Avspark 20:45

Jag räknar med fullt ös från Olympiakos, som alltså måste vinna för att ha chans på avancemang samtidigt som man säkrar tredjeplatsen i gruppen. Laget är riktigt starka på hemmaplan vilket både Juventus och Atlético fick erfara då båda dessa tungviktare fick åka hem tomhänta. Olympiakos på hemmaplan är således prickfria hittills. Bortaspelet är däremot en annan historia med noll inspelade poäng.

Att Malmö möter ett bättre motstånd behöver väl knappast någon ytterligare motivering. Här kommer klass, rutin och framförallt hemmaplansfördelen tyvärr avsluta svenskarnas resa i Europa, för den här gången. Under normala omständigheter ska Olympiakos göra minst 2-3 mål här och spelvärdet är tydligt nog för mig på ett lag som måste framåt.

Olympiakos asian -1,5 spelas till 2.025 hos bet365