Lille tar emot Wolfsburg i en match som på förhand ser lovande ut. Lille måste vinna för att ha chans på avancemang.

Tänkte inleda med en titt på tabelläget inför sista omgången:

  1. Everton 11p
  2. Wofsburg 7p
  3. Lille 4p
  4. Krasnodar 1p

Everton är således klara gruppsegrare och går en betydelselös fight mot Krasnodar ikväll. Detsamma kan man inte säga om mötet i Frankrike där Lille har chansen att knipa andraplatsen före just tyskarna, men då krävs seger. Lagets offensiv är knappast en fröjd för ögat med undantag för den unge Divock Origi som då och då bjuder på något extra. I övrigt är man inblandad i målsnåla matcher i såväl ligaspel som europaspel. Däremot är chanserna stora att vi får se ett trendbrott denna match då laget måste anfalla. Utan den fortsatt skadade Marco Basa i backlinjen har man dessutom anledning att vara extra orolig över offensiven som man möter idag.

bendt

Spelstopp 21:05

Wolfsburg är precis som många andra tyska lag oerhört anfallsinriktade och sällan inblandande i målsnåla matcher. Dagens förutsättningar lär passa dem utmärkt dessutom. Att lura på omställningar mot ett Lille som annars ägnar sig försvarsspel ska bli väldigt intressant att följa. Vi får inte heller glömma möjligheten att fransoserna tar ledningen och matchen byter skepnad totalt. Som ni säkert förstår har denna match alla möjligheter att bli målrik då antingen det ena eller det andra laget är tvungna att satsa offensivt beroende på matchutvecklingen.

Granskar man oddsen finns det flera objekt som är tilltalande här. Ett överspel är alltid intressant när det gäller tyska lag och tack vare Lilles målsnåla matcher är oddset högt. Nu får vi dock ta hänsyn till att Lille måste framåt och omständigheterna är allt annat än normala. Även hörnlinan på bortalaget är intressant och det känns givet att gå in på en så låg lina.

Över 2,5 mål i matchen spelas till höga 2,05

Wolfsburg över 4,5 hörnor till 1,83

Båda spelen är placerade hos bet365