En tuff drabbning väntar i Turkiet när Spurs åker ner för att försvara sin ledning i grupp C.

Besiktas ligger hack i häl på engelsmännen med sina nio inspelade poäng, endast två poäng bakom alltså. Andraplatsen är förvisso säkrad och detta blir en ren uppgörelse om gruppsegern. Undertecknad såg den första matchen mellan dessa på White Hart Lane i en match som slutade 1-1 efter en sen kvittering av Demba Ba för gästerna. I själva spelet imponerade turkarna stort på mig då man skapade väldigt många lägen via omställningar och sett till antal chanser borde man ha vunnit matchen där och då. Nu kan man få revansch, även om jag anar en motsatt matchbild.

a.espncdn.com

Avspark 19:00

Spurs behöver minst en pinne för att säkra gruppen alltså. Klubben satsar på denna turnering och det ska inte vara några konstigheter gällande motivationen. I grund och botten är man ett skickligare lag i en bättre liga jämfört med Besiktas, men detta är en riktigt svår bortamatch och att Lloris i målet får kapitulera minst en gång ikväll är troligt.

Att Besiktas kommer gå all in ikväll råder det inga tvivel om, man har ju inget att förlora. En naturlig matchbild där hemmalaget i detta fall styr matchen mot ett Spurs som blir aningen avvaktande vid oavgjord ställning är att vänta. Där vill jag dock ifrågasätta Besiktas förmåga att styra och ta kommando. Man möter trots allt ett rutinerat gäng som mycket väl är kapabla att straffa sina motståndare. Att chanser kommer dyka upp för båda lagen är högst sannolikt snarare än en stängd 0-0 match, i synnerhet om vi får ett tidigt mål.

Ett överspel har goda chanser att sitta i denna match, men jag ser störst värde i hörnorna här. Linan ligger väldigt lågt på bortalaget och jag hugger även totala linan på asian-marknaden med void på exakt 10 hörnor. Hörnresultatet i första mötet slutade hela 2-11.

Tottenham över 3,5 hörnor till 1 ,83

Asian över 10 hörnor till 1,87

Båda spelen finns hos bet365