Hittar dagens spel i kvällsmatchen på Olimpico mellan Lazio och Atalanta. Bortalaget kan ha fått luft under vingarna efter en viktig seger senast.

Det har sällan rasslat i Atalantas favör så här långt. Endast åtta gjorda mål på 14 matcher vittnar om att laget haft det minst sagt tufft framåt. Förra säsongen var raka motsatsen till detta, då man så gott som alltid gjorde mål och var ruggigt starka på hemmaplan under större delen av året. Truppläget är så gott som oförändrat, men något har uppenbarligen inte fungerat. 3-2 segern mot Cesena var precis vad laget behövde och man kommer förmodligen med stärkt självförtroende till denna match.

SS Lazio vs Palemro

Spelstopp 20:45

Lazio är som vanligt stabila och den starka inledningen på säsongen visar att laget aspirerar på europaplatserna i år igen. Poängtappen sker dock med jämna mellanrum och jag betvivlar att laget kan nå en oväntad hög placering denna säsong. Till denna match saknar man dessutom ett par viktiga herrar. Ciani, Parolo, Cavanda, Braafheid, och Candreva är några av dessa. Tungt värre för Lazio alltså.

Atalanta känns som en tickande bomb då laget är betydligt bättre än tabellen visar. Vad det nu är som hindrat dem hoppas jag innerligt att man har funnit lösningen. Atalanta var verkligen en fröjd för ögat förra året.

Lazio är befogad favorit i detta möte och man går knappast mållösa i Rom, trots de tunga avbräcken på många positioner.  Förutsättningarna kunde trots allt ha varit värre för ett Atalanta som mycket väl kan vara på väg åt rätt håll och jag ser spelvärde i att backa upp laget här.

Atalanta mål före 79:00 spelas till 2,00

Båda lagen gör mål spelas till 2,00  

Spelen hittar du hos bet365