Fantastiskt utbud denna söndag! Ett av mina drag hämtas från södra Spanien där Sevilla möter Eibar hemma på Sanchez Pizjuán.

Eibar har verkligen överraskat den senaste tiden. Senast trodde jag verkligen att laget skulle tappa poäng,  men det blev ju en storseger med 5-2 mot Almería (som förvisso befinner sig i en kris). Dessförinnan tog man en härlig 1-0 seger mot Celta på bortaplan och man har således gott självförtroende inför en av ligans svåraste bortamatcher. Det lär behövas.

Fjolårets Europa League-mästare, Sevilla, är i vanlig ordning med och krigar i toppen. Två raka vinster även här, och på hemmaplan är det alltid tal om seger oavsett motstånd. Man är enligt traditionen en maktfaktor hemma och Sevilla är hittills obesegrade på Pizjuán denna säsong. Vi kommer får se fullt ös direkt från avspark, och inget annat.

1327163-28536832-1600-900

Avspark 17:00

Att nykomlingen Eibar skulle plocka poäng här är föga troligt, men lagets fina form samt lågt ställda förväntningar i denna match kan mycket väl resultera i att laget gör mål. Att backa hem från början kommer inte hålla många minuter. När väl första målet görs kommer det bli ytor. Jag vet inte hur många gånger Sevilla haft  0-0, 1-0 i halvtid, för att sidan springa ifrån i andra halvlek och vinna med 4-1.

Så, två lag i god form och Sevilla på hemmaplan. Det är som sagt inte omöjligt att bortalaget bidrar med nätrassel. Om inte, så kan hemmalaget mycket väl ordna linan på egen hand. Överspelet betalar alldeles för mycket här.

Sevilla-Eibar över 2,5 mål spelas till 1,80 hos bet365