Ännu en trevlig match denna söndag alltså. Villareal står inför en mäktig uppgift på Vicente Calderón.

Den gula u-båten” som laget kallas, Villareal, spelar riktigt fin fotboll för tillfället. Resultaten och spelet har gått hand i hand och laget har tre raka segrar i ligan nu. Man krossade David Moeyes Real Sociedad med 4-0 senast och det kunde mycket väl ha blivit större siffror. Man säkrade också en slutspelsplats i Europa League under veckan. Jag hoppas att laget fortsätter prestera framöver. Det ser dock väldigt bra ut inför kvällens batalj. Tyvärr saknas Cani och Musacchio, men det ska inte göra spelet omöjligt.

a.espncdn.com

Spelstopp 19:00

Atlético tog en rutinseger senast och det är som vanligt bråttom med vinster för att haka på Real och Barca i toppen. Vid seger ikväll kan Atletico gå upp på lika många poäng  som Barca, som tappade poäng igår. Simeone förfogar över en nästintill intakt trupp utan större skadebekymmer eller avstängningar.

Ännu ett möte mellan två formstarka lag denna söndag alltså. Atlético är som bekant ruggigt starka hemma och alltjämt obesegrade. Man håller dessutom nollan väldigt ofta, även om det sker undantag med jämna mellanrum. Malaga och Cordoba är två av lagen som nätat på Calderón i år, vilket kanske är märkligt när betydligt bättre lag inte lyckats med samma bedrift.

Jag är tämligen övertygad om att Villareal kommer få 5-6 chanser här vilket kan leda till att man finner nätet. Med nuvarande form och kvalité på spelet är detta en solklar värdeinvestering. Att Atlético gör mål kräver knappast någon motivering.

Båda lagen gör mål spelas till 2,00

Över 2,5 mål till 2,00

Villareal mål före 79:00 spelas till 2,00

Samtliga odds är hämtade från bet365