Fint utbud denna helg med en hel del intressanta matcher. I La liga har jag fastnat för hörnmarknaden i Eibar-Valencia.

Jag har följt Eibars tre senaste matcher och man kan väl konstatera att laget har medvind just nu. En tung 0-1 seger mot Celta på bortaplan följdes upp av en 5-2 kross mot Almería hemma i Baskien. Som om inte det vore nog lyckades man, förvisso med en rejäl portion tur, få 0-0 mot självaste Sevilla på bortaplan. Laget har alltså klättrat ett par placeringar i tabellen och fått med sig välbehövliga poäng i jakten på nytt kontrakt.

Valencia tog en sån där 3-0 seger hemma på Mestalla mot Vallecano senast och nu har laget häng på tredjeplatsen. Förhoppningsvis kan man hitta tillbaka till formen man hade under inledningen av säsongen då man verkligen visade sin fulla potential. Valencia är riktigt bra när allt stämmer och nu kommer man ösa på rejält i sista matchen innan juluppehållet.

Paco Alcacer

Spelstopp 20:00

Eibar spelar av naturliga skäl alltid lågt i sina matcher. Man är på pappret kanske sämst i La liga, men det är knappast fel på motivationen hos spelarna i den lilla klubben. På hemmaplan har man ändå vågat mer, och försökt spela fotboll. Att man med nuvarande form möter ett offensivt Valencia gör detta möte extra intressant. Riktigt goda förutsättningar.

Så till själva spelen i denna match. Valencia är ett av lagen jag förknippar med hörnor och genom åren har laget ordnat många spel till fina odds. Jag tror det är läge att kliva in igen. Eibar är som sagt ett av ligans sämsta lag men man ska inte underskatta deras förmåga, och i synnerhet på hemmaplan. Valencia kommer givetvis att anfalla mest mot ett lågt liggande Eibar, men ett mål åt något höll gör att det kan öppna upp sig rejält. Det kommer bli chansartat här. Mot Sevilla släppte man till 12 hörnor och mot Celta hela 15 st.

Jag ger Valencia väldigt goda chanser att fixa sin hörnlina ikväll samtidigt som mycket talar för att Eibar, med luft under vingarna och fansen i ryggen, bidrar med ett par de också.

Valenica över 5,5 hörnor spelas till fina 1,90

Asian över 10,5 hörnor till 2,00

Båda spelen hos bet365