Den mest intressanta matchen i Spanien denna afton, när Atletico Madrid reser norrut för att ta sig an Athletic på San Mamés.

Athletic Bilbao har verkligen floppat så här långt. Med så mycket kvalitet på i stort sett alla positioner i laget borde man ligga högre upp i tabellen. Allt det goda som man visade upp från förra säsongen finns givetvis kvar, men man har uppenbarligen haft svårt att prestera och bryta sig ur den onda cirkeln. Till kvällens match är Laporte och Iturraspe avstängda sen derbyt mot Sociedad senast då man fick med sig en viktig poäng (1-1).

index

Spelstopp 21:00

Att Atlético skulle förlora mot Villareal senast var det få som trodde. Matchen slutade 0-1 och jag hade rekat ”båda lagen gör mål” surt nog. Nog för att Villareal är vassa, men att nolla Atm på Calderón var en riktig skräll. Atlético kommer vara riktigt angelägna att studsa tillbaka på rätt väg här. Dels för den oväntade förlusten senast och inte minst för att haka på Real och Barca i toppen. Dessvärre saknas Koke och Mandzukic här.

Trots avbräcken och faktumet att detta är en svår bortamatch har jag svårt att se Atm gå mållösa två matcher i rad. Visst luktar det målsnålt här, men asian-linan här vid void på två mål är riktigt intressant och i stort sett alltid spelvärd när den ger dubbla pengarna. Noll eller ett mål i matchen är det enda vi förlorar på alltså. Ett mål kan öppna upp det rejält, och i synnerhet om Bilbao är först.

Asian över 2 mål finns till 2,00 hos bet365