Liverpool-Swansea är mötet som ikväll fullbordar första halvan av Premier League. Hoppas på en fartfylld tillställning i årets sista match där en fullt kapabel underdog kan skaka ett, som vanligt, pressat Liverpool.

Liverpool-v-Southampton

Spelstopp 21:00

Vilken efterlängtad seger för Rogers mannar mot Burnley senast (0-1). De tre poängen skeppades knappast in på ett övertygande sätt, men ändå. Liverpool har trots allt spelat upp sig en aning på slutet och självförtroendet bör gå i samma linje. Man möter nu Swansea på hemmaplan och jag tror det kan bli jämnare än oddsen pekar på. 1,70 för hemmaseger är allt annat än spelvärt i mina ögon, även om man givetvis är befogad favorit på hemmaplan.

Swansea har spelat bra hittills och det finns onekligen kvalitet framåt. Bony och Sigurdsson är spelarna som sticker ut lite extra såklart. Man kommer ligga lågt och vänta in sina chanser här, för de lär dyka upp och jag är relativt övertygad om att man kommer förvalta dem. Ett oavgjort resultat för The Swans vore fullt godkänt.

Liverpool å andra sidan har inte råd att tappa fler poäng om man ska komma någonvart i tabellen och allt annat än tre poäng här vore lite av en besvikelse på förhand. Pool kommer diktera villkoren mot ett tight Swansea och det lär passa bortalaget väl i sina omställningar. Båda lagen kommer få sina chanser ikväll och oddsen för att båda lagen hittar nätet är tilltalande. Med BLGM som utgångspunkt känns överspelet inte alltför mycket begärt heller och jag kör följande spel här:

Båda lagen gör mål till 1,72

Båda lagen gör mål & över 2,5 till 2,20

Kör båda spelen hos bet365