Äntligen ett rejält stryktips efter FA-cup matcher senast på kupongen. Lägg där till cirka 9,5 miljoner extra i jackpot på veckans Stryktips. Det gör att det blir en härlig Lördag att se fram emot! Här följer första stryktipsförslaget för året. Kommentera gärna lite längre ner era säkra och vad ni kör för system till helgen! Nu åker vi..

Stryktipsförslag vecka 02 2015Stryktipset vecka 02, 2015, R-4-4-144

Match 1. Burnley – Queens Park Rangers (1)

Burnley har haft rätt svårt motstånd sista tiden men lyckats att kryssa mot Tottenham, Newcastle och City. Så man är inget strykgäng längre utan har börjat att ta sina poäng. QPR ryckte upp sig ett tag men har återigen kommit in i en liten svacka. På bortaplan har man idel förluster den här säsongen. Vid vinst för Burnley så går man om QPR i tabellen och magkänslan säger att Turf Moor (arenan som endast tar ca 22000) kommer att koka när laget kliver på plan. Vi spikar ettan!

Match 2. Chelsea – Newcastle (1)

Chelsea leder tabellen på bättre bokstav än Manchester City så det är helt jämt uppe i toppen. Hemma har Chelsea bara vinster i PL den här säsongen och målskillnaden 22-3. Stamford Bridge har återigen blivit den borg som Mourinho en gång byggde upp när han hade sin tidigare sejour i Chelsea. Förra mötet så förlorade man med 2-1 borta mot Newcastle och jag tror man kommer ta en gruvlig revansch här. Dels så har man inte råd att förlora poäng i den här typen av matcher nu när City går som tåget och dels står Newcastle utan ny manager sen Alan Pardew lämnat för Crystal Palace. Vi spikar ettan!

Förra mötet på Stamford Bridge slutade 3-0 till Chelsea då en viss Eden Hazard gjorde alla 3 målen och var dominant i matchen.
Vi spikar ettan!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0qWkwA0qFDw[/youtube]

 

Match 3. Everton – Manchester City (x2)

City är laget som går som starkast i ligan just nu och man har käkat upp hela avståndet som man hade till Chelsea i toppen. Det enda som jag möjlighen kan hitta är att City haft ett lättare spelschema senaste tiden men är ändå laget som alla försöker hitta en lösning på att slå just nu. Everton är för mig en gåta den här säsongen. Laget har just nu usel form, 1 oavgjord och 4 förluster på de 5 senaste. Tidigare såg jag bortamatcherna på Goodison Park som en av de svåraste att vinna på hela säsongen men den här säsongen så är det som vilken annan bortamatch som helst i PL. Jag vill ändå ta med krysset och hoppas på en liten skräll då laget har stor potential i sina spelare. Lukaku och Eto borde kunna hitta på något framåt för Everton. Vårt tips x2.

Match 4. Leicester – Aston Villa (1x2)

Leicester har ryckt upp sig sista tiden men är i stort poängbehov. För två omgångar sen hämtade man upp 0-2 på Anfield Road till 2-2 borta mot Liverpool vilket ändå tyder på att det finns moral i laget trots att man är sist i tabellen. Aston Villa hade en säsongsinledning med många skador men det ser lite bättre ut just nu. Dock har man spelat väldigt målsnålt sista tiden och haft lite problem med målskyttet. Det luktar kryss lång väg här men vi väljer att helgardera.

Match 5. Swansea – West Ham (1x2)

Swansea är starka hemma men möter här ett stark lag i West Ham som gör sin bästa säsong på många många år. Ett litet frågetecken för formen på West Ham men kan slå vilket lag som helst alla dagar i veckan. Swansea får ses som favoriter men vi väljer att helgardera och hoppas på en liten skräll då tvåan i dagsläget endast är streckad till 26 procent.

Match 6. West Bromwich – Hull (1x2)

Två lag som slåss för sin existens i PL och som båda är i starkt poängbehov. Båda lagen har blandat och gett sista tiden och man kan inte riktigt se åt vilket håll det här lutar. Därför väljer vi att helgardera matchen.

Match 7. Blackpool – Millwall (12)

Båda lagen får verkligen slita för nytt kontrakt i The Championship. Blackpool har tightat till defensiven i de tre senaste matcherna men det hjälper föga om man inte kan prestera något framåt. 18 mål framåt den här säsongen är givetvis för dåligt. Skulle säga att det är en liten fördel för Millwall här men då laget är helt opålitliga och ibland släpper in höjdlöst mycket mål så kan kanske Blackpool få med sig 3 poäng i det här bottenmötet. Inget av lagen lär vara nöjda med kryss så vi tippar 12.

Match 8. Bolton – Leeds (1x)

Bäst form på Bolton som har 3 vinster på de 4 senaste vilket kan jämföras med Leeds som har stora problem just nu och endast 1 poäng på de 7 senaste matcherna. De flesta kommer nog tippa säker etta i den här matchen då Bolton även är starka på sin hemmaplan. Men jag spricker alltid på Leeds och tänker därför ta med krysset (23 %) och chansa lite på kupongen.

Match 9. Bournemouth – Norwich (1)

Bournemouth är säsongens överraskning såhär långt. Vem hade trott att laget skulle toppa The Championship efter 24 spelade omgångar. Laget har endast 1 förlust på de 7 senaste matcherna och den kom borta mot Liverpool i FA-cupen. Norwich kommer få det jobbigt här även om man har ett starkt lag på papperet. Vi spikar ettan på stryktipset!

Match 10. Cardiff – Fulham (12)

Fjolårets båda Premier League lag drabbar samman på Cardiff City Stadium. Inget av lagen kan vara helt nöjda med säsongen såhär långt och båda lagen har dessutom vikande form. Så trots att Cardiff är starka hemma så tror jag att Fulham med sin trupp och målfarlige Hugo Rodallega på topp kan hitta på nåt här. Vi tar med tvåan streckad till 23 % av svenska folket på stryktipset och tippar 12 i den här matchen.

Match 11. Huddersfield – Watford (1x2)

Jämt möte att vänta. Huddersfield är helt ok hemma och har 5 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster där den här säsongen. Watford är det bättre laget av dem två men har haft det lite jobbigt i bortaspelet. Man var länge med mot Chelsea borta i FA-cupen i söndags och hade 0-0 i ca 60 min där. Jag tror på kryss som utgångstips men väljer att tippa helgardering då det här mötet kan sluta lite hur som helst.

Match 12. Nottingham – Sheffield Wednesday (x)

Bäst form på Sheffield. Nottingham rasar snabbt i tabellen och hade det inte varit för den fina säsongsinledningen så hade man legat i botten just nu. Sheffield har lite problem med målskyttet och vi tror på en jämn historia här. En helgardering är nog att föredra men vi chansar och spikar krysset.

Match 13. Reading – Middlesbrough (2)

Den här match kan också sluta lite hur som helst men Middlesbrough som kanske har seriens bästa trupp och ett allt mer ljust skadeläge bör kunna vinna här. Man är egentligen rustade för Premier League men måste i så fall vinna den här typen av matcher då det är stenhårt i toppen just nu. Den som har råd helgarderar.. Vi chansar på säker tvåa!

Kommentarer om Stryktipset

Vi fortsätter på den inslagna vägen med ett reducerat stryktipsförslag som baseras på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar med 12 rättsgaranti för 144 kronor.

Det är jackpot på Stryktipset den här veckan och med tanke på hur många ovissa matcher det är så lär det bli utdelning på 10 rätt den här veckan.

Veckans säkraste match tror vi att Chelsea är hemma mot Newcastle. Londonlaget vilade en hel del spelare i FA-cupen mot Watford senast och borde därmed komma pigga och fräscha efter senaste tiden täta spelschema.

Skrällen tror vi att Fulham kan stå för!

Ja då ses vi på Lördag igen..

Vad tror ni om veckans stryktipsförslag? Hur tippar ni? Vilket system kör ni och var spikar ni?

Kommentera gärna!