Ytterligare en spansk cupmatch spelas om några timmar. En oddsförändring på målmarknaden gör att spelvärdet dykt upp i sista stund.

Sevilla knep segern på bortaplan i den första matchen mellan dessa två (1-2) och man har ett gynnsamt utgångsläge inför returen ikväll. Man är vidare på alla oavgjorda resultat och man kan ju faktiskt förlora med 0-1 utan att åka ur.

Hur som helst. Sevilla är dels ett bättre lag än Granada och dessutom ruggigt starka på hemmaplan. Att Granada skulle åka och diktera villkoren på Sanchez Pizjuán känns inte troligt, trots att man är laget som är pressat att anfalla.

Vi får troligtvis se ett hemmalag som kontrollerar det här från start och ser till att så lite som möjligt sker. Man har redan ett bra resultat i hand och kommer knappast spilla mer krut än nödvändigt, åtminstone inte i början.

cronica-sevilla-fc-3-vs-standard-de-lieja-1

Spelstopp 22:00

Granada har samtidigt inget att förlora i den här matchen och man har enligt uppgift lovat att ge cupen en ärlig chans trots det prekära läget.

Det känns högst troligt att eventuella mål får vänta ett tag här. Sevilla bör kunna kontrollera sina motståndare hyfsat och samtidigt bevaka sin ledning. Väljer att kliva in på ett underspel i första halvlek på asian-marknaden som ger oss full vinst vid 0-0, halv vinst vid ett mål och förlust om två mål eller fler görs under första 45 minuterna. Vi går således plus på allt under två mål i första vilket är mycket tilltalande.

Kan inte heller blunda för den låga hörnlinan på bortalaget till ett mycket trevligt odds. Fyra hörnor under 90 minuter på ett lag som måste anfalla är inte alltför mycket begärt. Självfallet en ren värdeinvestering med mindre insats.

Asian antal mål (goal line) 1.a halvlek: under 1.0, 1.5 spelas till 1,72 

Granada över 3,5 hörnor spelas till 1,90

Båda spelen hos bet365