Tröttsamt att Elfenbenskusten inte ens satte dit en boll igår i en match där man på pappret var totalt överlägsna. 1,85 var ändå ett överodds oavsett utfall och det är viktigt att komma ihåg när det handlar om betting. Inte jättemycket till utbud denna fredag, men spelvärde finns det trots allt i Ligue 1.

Väljer som många andra att uppmärksamma detta möte, där hemmalaget saknar flera tongivande spelare. Främste målskytten Diabaté är en av de skadade spelarna samtidigt som ytterligare fem är iväg på afrikanska mästerskapen. Knappast optimalt läge.

Ligue 1 innehåller ofta ”mindre underhållande” matcher där det låga tempot emellanåt varvas med bristande kvalitet. Även när förutsättningar för målrika matcher varit de rätta har jag fått intrycket att den taktiska fotbollen fått överhand ändå. Idag är det knappast läge för någon typ av överspel då Bordeaux- tränaren, Sagnol, tvingas mönstra en startelva med en hel del ”nya namn”.

khazri-a-inscrit-son-troisieme-but-de-la-saison_2091392_1200x800

Khazri saknas ikväll. Spelstopp 20:30

Nice saknar inte lika många spelare i den här matchen och bör förvisso ha extra stora poängchanser. Man lär dock knappast ta alltför stora risker för den sakens skull. Räknar med ett disciplinerat och lågt försvarsspel från deras sida, åtminstone till en början. Man spelar trots allt på bortaplan och försvaret bör prioriteras därefter.

Ett avtrubbat Bordeaux utan vidare offensiv slagkraft kan få det tufft ikväll. Misstänker att vi får två lag med stor respekt för varandra och en relativt sömnig ”match”.

I 1×2-väg ligger krysset till 3,30 närmast för min del men väljer en rad underspel istället. En målfest ska mycket till här.

Asian under 2,5 mål till 1,67

Asian antal mål första halvlek: under 1.0 till 1,70 (insatsen tillbaka vid exakt ett mål)

Båda lagen gör mål -nej- till 1,80

Samtliga hos bet365

Du ser matchen i direktsändning på bet365 Livestreaming helt gratis med matchstart kl. 20:30.