Kvällens enda match från Primera División bjuder på galet höga odds för överspel. Kan köpa att underspel är favorit, men knappast med så stor marginal.

Det här mötet påminner en hel del om ett annat möte som spelades under hösten, nämligen Elche-Eibar. Oddsättningen var ungefär densamma med runt 2,80 för över 2,5 mål. Där small det direkt för bortalaget, i en match som efter mycket om och men slutade 1-1. Lagen hade spelat tight så långt, vilket måste ha varit den enda anledningen till ett så högt odds. Det många troligtvis ansåg vara ett ”säkert” underspel visade sig inte alls sitta med så stor marginal oddsen pekade på. Lite samma sak är det ikväll. Spelvärde med andra ord.

Córdobas matcher har endast gått över linan (2,5 mål)  i 6/18 matcher så här långt och är ”sämst” av alla lagen i den bemärkelsen just nu. Dessutom har inte heller BLGM (båda lagen gör mål) inträffat i lagets fem senaste matcher. Man är dock på gång i ligan, med två raka segrar inför kvällens match. Varje poäng kommer bli avgörande då det tätnar i bottenstriden.

Spelstopp 20:45

Spelstopp 20:45

Eibar har jag sett väldigt mycket på slutet. Att laget överpresterat är en underdrift och man rider för tillfället på en våg av självförtroende. Man befinner sig på säker mark i tabellen och jag anser att man är fullt kapabla att störa Córdoba här. Enda orosmolnet för mig är att framförallt två duktiga spelare i Boateng och Ander Capa saknas ikväll. Med dessa spelare borta försvinner en hel del finns kreativitet och stabilitet, men det är knappast någon katastrof.

Inte heller någon jättekatastrof hos hemmalaget även om Ekeng är iväg på afrikanska mästerskapen och Iñigo López saknas i försvaret tillsammans med Delgado.

Hemmalaget är i störst poängbehov just nu och man kommer med största sannolikhet få ta kommandot i matchen. En sådan matchbild passar Eibar väl då man har varit riktigt luriga i sina omställningar duktiga på att utnyttja ytor. Finns goda chanser för trendbrott i Cordobas ”tråkiga” statistik här.

BLGM var mitt huvuddrag i denna match men då ö 2,5 mål står så högt jag kryddar det med ett sällsynt högt odds på över 1,5 mål i matchen.

Båda lagen gör mål spelas till höga 2,25

Över 1,5 mål spelas till 1,62

Båda spelen hos bet365 som även livesänder matchen