QPR tar emot Man United under eftermiddagen och jag tror på en riktigt trevlig matchutveckling.

Vilket antiklimax senast på Old Trafford. Trodde verkligen på United då men man hade helt enkelt en dålig dag samtidigt som Southampton utnyttjade det väldigt väl. Nya tag idag såklart när Van Gaal och co. reser till London för att komma in på vinnarspåret igen. Man gör det dock utan van Persie och Ashley Young i offensiven. Kan tänkas ställa upp såhär:

Angel-Di-Maria

Spelstopp 16:00

De Gea

Jones-Smalling-Blind

Carrick

Valencia-Rooney-Mata-Shaw

Falcao-Di Maria

Det är en minst sagt kapabel offensiv Van Gaal förfogar över, trots allt. Har sett riktigt bra ut på sistone (om man bortser från senast) då man via Rooney och Mata skapat lägen rättvända och med fart. Gillar även Valencias speed på flanken och han lär komma i många en-mot-en situationer idag med.

QPR ligger risigt till i tabellen. På hemmaplan har man faktiskt tagit sina poäng och jag vill inte underskatta deras förmåga här. Man mönstrar här i princip samma elva som i matchen mot man City under hösten. Den matchen slutade 2-2. Anfallsparet Charlie Austin och Zamora utgör helt klart ett hot mot alla lag i sina bästa stunder.

Vi har alltså två lag i poängbehov och en underdog på hemmaplan som knappast lär backa hem. Båda lagens styrkor ligger dessutom i offensiven och bör få sina chanser. Kvalité nog att förvalta dem finns helt klart och överspelet samt BLGM synas till godkända odds.

Över 2,5 mål spelas till 1,70

Båda lagen gör mål spelas till 1,72

Spelen finns hos bet365