Två lag med en del defensiva avbräck drabbar samman på Sanchez Pizjuan ikväll. En underhållande och anfallsglad tillställning är att vänta, där chanserna för ”nätrassel” bör vara goda.

Sevilla är en maktfaktor hemma. Man spelar en fartfylld och teknisk fotboll där spelarna på många sätt personifierar ”spansk fotboll” i ordets rätta bemärkelse. En hänsynslös offensiv, slagkraftig nog att bryta ner så gott som samtliga försvar i ligan, har lagt grunden till lagets framgångar så här långt. Historiskt sett har man alltid varit starka hemma och är likväl obesegrade på hemmaplan i år. Imponerade, helt klart.

Málaga ligger inte långt efter i tabellen och nosar för tillfället på topp 5-placeringarna. Även om man har gjort det bra fram till nu lär kan knappast hålla hela vägen ut. Man dock är en kapabel motståndare och jag skulle inte bli förvånad om man lyckades göra mål, trots de tuffa förutsättningarna i denna match. Saknas en del spelare i defensiven dessutom. Weligton, Sánchez och Boka är tre avbräck som hade behövts extra mycket ikväll. Även Camacho på mittfältet är borta.

Spelstopp 21:00

Spelstopp 21:00

Liknande läge för Sevilla där Pareja och Trémoulinas saknas i backlinjen och Mbia är iväg på afrikanska mästerskapen.

Sevilla kommer gå ut med högt tempo från början och ta kommandot i matchen. Man har dock varit aningen sårbara i omställningarna och dessa avbräck i de bakre leden bör öka chanserna för de offensiva spelarna att hitta rätt (i bägge lägren)

Var ett tag sedan Sevilla var inblandat i över 2,5 / BLGM och tror det är läge för trendbrott. Finns goda förutsättningar och oddsen är helt klart spelvärda. Går in på följande:

Asian över 2,5 mål till 1,97

Båda lagen gör mål till 1,83

Asian över 10,5 hörnor till 1,82

Samtliga spel finns hos bet365