Januari månad har hittills varit katastrofal för mig. Spelvärde och odds har varit rätt, men resultaten har inte riktigt gått i samma linje tyvärr. Måste givetvis förbättra mig och siktar på att avsluta snyggt sista tredjedelen. Har hittat ett par drag i kvällens Premier League, där jag tror Everton får slita hårt för segern.

Blott 22 poäng på 21 spelade matcher är hemmalagets facit så här långt. Everton ligger farligt nära nedflyttningsstrecket och är för tillfället ett av Premier Leagues formsvagaste lag. Det är inte mycket som stämmer för Liverpool-klubben och säsongen 2014/15 kommer för deras del att bli en medioker säsong, i bästa fall.

romelu-lukaku

Spelstopp 21:00

WBA har inte heller gjort succé direkt. 21 pinnar hittills. Att man huserar i bottenstriden är dock ingen jättestor överraskning då målsättningen utgår från ett förnyat kontrakt. Uteblivna resultat tvingade nyligen klubben till tränarbyte – och sen dess har man gått tillbaka till grunderna där försvarsspelet är prio ett.

Är det läge för Everton att studsa tillbaka nu? Kanske blir det tre poäng. Man har trots allt ett betydligt bättre lag än WBA och stödet på Goodison Park att räkna med. Matchbilden är dock enkel att räkna ut. Bortalaget kommer ligga lågt runt boxen och minimera ytor. Everton således kommer få massor av tid att flytta upp laget och etablera sina anfall.

Jag är som sagt inne på att en seger för hemmalaget kan sitta långt inne mot ett tillbakadraget WBA. Hörnlinan för Everton blir genast intressant och när den sätts på 5,5 är den högst spelbar. Kör följande ikväll:

Everton över 5,5 hörnor till 1,72 

Flest mål i andra halvlek  till 2,10

Båda hos bet365