Semifinalmöte ett av två i Capital One Cup spelas ikväll. På White Hart Lane kommer det förmodligen bara att handla om ett lag.

Turneringen närmar sig sin slutfas och en finalplats står på spel. Det är trots allt en hel del prestige i dessa cuptitlar, vilket märktes i gårdagens semifinalmöte mellan Liverpool och Chelsea – som i slutändan lär bli betydligt jämnare än kvällens möte. Tottenham tar saken på största allvar och Pochettino skickar ut bästa möjliga manskap ikväll. Kan tänkas se ut såhär:

1341016-28814096-1600-900

Spelstopp 20:45

Lloris

Walker -Dier-Verthongen-Davies

Stambouli-Mason

Townsend-Kane-Eriksen

Soldado

Visst saknas flera tongivande spelare som Lamela och Federico Fazio, men det råder ändå klasskillnad lagen emellan.

Sheffield huserar för tillfället i League One, landets tredjedivision. Att man tagit sig ända hit är givetvis en bedrift. Cupen brukar innehålla en hel del skrällar, men frågan är om Sheffield är tillräckligt kapabla. Jag är tveksam. För deras del kommer det främst handla om att hålla nollan så länge som möjligt och få med sig något att jobba på inför returen.

Tottenham tänker såklart inte låta detta ske. Ett tufft spelschema ligger runt hörnet och ambitionen är att göra processen kort genom att i praktiken avgöra redan ikväll. Jag har fullt förtroende för att man är bra nog att lösa det och priserna för hcp är lite väl generösa. Räknar med ett offensivt Spurs under 90 minuter mot ett lågt liggande motstånd. Vi får se var det slutar. Går in på följande:

Tottenham asian -1,5 till 2,05

Tottenham över 6,5 hörnor till 1,72

Båda hos bet365 som även livestreamar matchen