Kvällsmatch i Serie A och det är Milan som tar emot Parma, två lag som mår allt annat än bra just nu. 

Turbulens kring spelare och ledning, usla nio inspelade poäng på 20 omgångar och sist i tabellen. Ordet katastrof vore i Parmas fall en underdrift. Överraskande insats hemma mot Juventus dock, men 0-1 med några få minuter kvar av matchen innebär ännu ett bakslag och uttåget i Coppa Italia var ett faktum. Kanske bäst så. Det är ju ligaspelet man bör fokusera på.

Truppläget ser emellertid dystert ut med en del tongivande spelare borta av diverse anledningar. Belfodil, Coda, Mendes och Acquah är några av de mest tongivande. Ser ändå hyfsat ut offensivt, då ett par desperata nyförvärv nyligen genomförts i Rodriguez och Varela.

Inga glada miner i Milano för den delen heller. Säsongen har knappast levt upp till några förväntningar och en medioker tolfteplats är vad man står på just nu. Pressen är som vanligt stor när man ska ta tre poäng mot Parma på hemmaplan. Destro har lånats in från Roma och lär få speltid idag. En usel spelare i mina ögon. Har svårt att se honom som en frälsare i det prekära läget som uppstått. Honda och Menez kommer med all säkerhet att starta iallafall.

Spelstopp 21:00

Spelstopp 21:00

Indisponibla spelare finns det gott om i Milan dessutom. Abate, Bonavetura, El Shaarawy, Mexes och Montolivo, för att nämna några.

Milan har hittills haft svårt att föra matcher och etablera spel på offensiv planhalva som verkligen leder någonvart. Har svårt att se laget helt plötsligt börja prestera, inte ens mot Parma.

Det har ju minst sagt sett rostigt ut och jag kan tänka mig att det kan dröja ett tag innan eventuell utdelning kommer. Med det sagt vill jag inte heller underskatta Parmas chanser att göra mål här. Man har ju trots allt inget att förlora.

Stor risk att första 45 kommer att handla om bollinnehav, ställningskrig och få direkta målchanser. Ser spelvärde i följande:

Flest mål i andra halvlek till 2,05

Spelet hittar du hos bet365 som också livestreamar matchen