Inte mycket att hurra över denna måndag. Trots allt en match kvar att spelas i La liga när Malaga och Valencia drabbar samman på Costa del Sol. Bra värde i tvåan till 2,80 såklart, men föredrar att kliva in på låga hörnlinor i såna här lägen.

Resultaten har inte gått Malagas väg på sistone. Trepoängarna trillar inte in lika enkelt som i inledningen på säsongen. Marginalerna har slagit fel och fyra raka matcher har gått sedan man sist tog en seger i ligaspelet. Är dock ett av ligans lurigaste lag och väldigt kapabla hemma på La Rosaleda.

Spelstopp 20:45

Spelstopp 20:45

Lite samma sak för Valencia. Man plockar merparten av sina poäng på hemmaplan. Håller Valencia klart högre än Malaga, men det här är en riktigt tuff bortamatch. Hade matchen spelats på Mestalla skulle vi troligtvis fått runt 1,50 för hemmaseger. Skillnaden blir väldigt stor alltså.

Om Valencia ska fortsätta att utmana i toppen räcker det inte att varva hemmasegrar med kryss på bortaplan. Kritiken har riktats mot lagets insatser på resande fot, där man tenderat att falla för långt ner på egen planhalva och inte varit tillräckligt kreativa framåt.

Ett modigare anfallsspel blir alltså utmaningen för tränare Nuno Espirito Santo. Kanske inte i paritet med lagets förmåga på hemmaplan, men åt det hållet iallafall.

Finns som sagt värde i tvåan i olika former. ”Draw no bet” till dubbla degen är intressant, men jag har alltid svårt ett gå emot Malaga. Hörnlinan på Valencia är det som lockar mest. Tre poäng är ett måste, men man lär få slita hårt för segern. Finns goda chanser att man samlar ihop åtminstone fem hörnor under 90 minuter.

Valencia över 4,5 hörnor spelas till 1,83

Spelet hittar du hos bet365 som också livestreamar matchen