Ett par ligamatcher i Tyskland ska avverkas denna tisdag. Bayern München-Schalke innehåller några spelvärda odds. 

Bayern åkte som bekant på en riktig smäll mot Wolfsburg senast. 4-1 till tabelltvåan blev slutresultatet. Vi ska väl inte lägga alltför stor vikt i just den matchen, för det var ju faktiskt lagets första förlust i ligan. Man är fortfarande överlägsen etta och har givetvis siktet inställt på revansch från senast och samtidigt dryga ut sviten på hemmaplan, där man varit en total maktfaktor så här långt.

Schalke huserar som vanligt i toppskiktet. Fyra i tabellen och hyfsad form på slutet. Givetvis är man med och slåss om en biljett ut i Europa, och ger ofta utrymme för den offensiva fotbollen. Saknar dock en del spelare här. Huntelaar är det senaste avbräcket, medan Draxler och Farfán fortfarande är indisponibla.

robben

Spelstopp 20:00

Att möta Bayern på bortaplan är alltid samma visa, oavsett vad gästerna heter. Schalke lär inte bli något undantag. Man kommer att tvingas långt ner i banan och mer eller mindre ”parkera bussen” i hopp om att hålla nollan så länge som möjligt. All typ av anfallsspel får ses som bonus mot detta detta spelskickliga Bayern, som spelar med extremt stort bollinnehav och bara har släppt in två mål på Allianz Arena hittills.

Visserligen lär Bayern vara extra sugna på tre poäng efter debaclet senast, men man möter ändå ett av ligans bättre lag. Överspel är alltid intressant när det handlar om Bayern, men tror det kan vara läge att gå emot. Ser framför mig hur man fortsätter rulla boll på ett tålmodigt sätt mot ett lågt liggande Schalke, som mycket väl är kapabla nog att göra det svårt den ”den tyska maskinen”.

Testar ett underspel på asian-marknaden som ger oss vinst vid under 3,5 mål i matchen. Skulle det bli exakt fyra mål i matchen får vi halva insatsen tillbaka. Förlust vid fem mål eller fler. Detta drag känns väldigt spelvärt med tanke på att vi förmodligen bara får se ett lag som anfaller under större delen av matchen.

Skulle Schalke stå emot hyfsat i första och klara 0-0, 1-0 kan vi också stänga spelet i förhand till en ganska hög summa.

Asian under 3.5, 4.0 spelas till 1,72 hos bet365