Tänker fatta mig kort. Sampdoria-Sassuolo möts i söndagens serie A. Bortalaget kommer till spel utan sina bästa spelare i offensiven.

Sampdoria åkte på torsk borta mot Torino med hela 5-1 senast. Inget annat än en plattmatch helt enkelt. Man har en stark höst bakom sig och under januari-fönstret har man gjort ett bra jobb för att hänga på i toppskiktet. Enligt Corriere dello Sport förväntas Mihajlovic ställa upp följande elva:

(4-3-1-2): 

spelstopp 15:00

spelstopp 15:00

Viviano;

De Silvestri, Romagnoli, Munoz, Regini;

Duncan, Palombo, Obiang;

Soriano;

Eder, Okaka

Gillar verkligen Sassuolo med sin offensiva och eleganta fotboll. Mycket, eller i stort sett allt, hänger på Zaza, Berardi och Sansone. Samtliga gjorde ett varsitt mål i 3-1 segern mot Inter förra helgen. Allihopa är nu avstängda här. Detta kommer givetvis bli påtagligt och jag har svårt att se hur man ska hota ett hemmastarkt Sampdoria. Även med ordinarie lag hade det liksom varit tufft nog.

Med avbräcken i åtanke bör Doria ha extra stor chans att plocka en trepoängare och oddset för ettan är väl aningen hög, kan jag tycka.

Sampdoria finns till 1,80 hos bet365 som också livestreamar matchen