Tyvärr inga Premier League matcher på stryktipset den här veckan och ni vet vid det här laget vad jag tycker om det. Så det kommer bli ett kortfattat stryktipsförslag.

svenska spels stryktipskupongKan Crystal Palace skaka Liverpool?

Spontant så tror jag faktiskt det om man ser vad som hänt sen Alan Pardew tog över som manager. 5 vinster på de 6 senaste sen han kom till klubben! Liverpool har gått starkt på slutet med så därför känns en helgardering väldigt bra här. Liverpool slog Tottenham i veckan med 3-2 där Balotelli gjorde sitt första PL mål för klubben. Vi helgarderar.

Veckans spik

Annars tror vi att veckans säkrast match är Bournemouth hemma mot Huddersfield. Bournemouth tappade i veckan serieledningen och måste hänga på Middlesbrough uppe i toppen. Hemma är man starka och Huddersfield borde inte ha något att hämta här.

Leeds tog en fin skalp borta mot Reading i veckan och känns lite på gång. Därför håller vi ettan i match 9 väldigt högt och blir en av veckans säkra matcher på stryktipset.

Skrällar på Stryktipset

Skrällar på tipset tror vi kommer ske i följande matcher. Match 1 kan mycket väl sluta med hemmaseger för Palace. Match 12 så tror vi på Gillingham. Det är verkligen en chansning men laget är på gång. 6 raka utan förlust och de 3 senaste hemmamatcherna har slutat med vinst. Vi chansar och skrällspikar ettan här.

Vårt system

Vårt stryktipsförslag är ett reducerat system som bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar med 12 rättsgaranti för 144 kronor. Det innebär att om det är 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.

Ja då ses vi på Lördag igen!