100% Europafotbollsbonus erbjuds just nu från bet365 som nu också inkluderar marknaden Resultat/Båda lagen gör mål.

Bet365 erbjuder 100% Europafotbollsbonus

 

100% Europafotbollsbonus på flervalsspel

Europafotbollsbonusen från bet365 gäller för flervalsspel på de bästa nationella ligorna i Europa tillsammans med gruppspelet och utslagsomgångarna i Champions League – nu räknas även spel på marknaden Resultat/Båda lagen gör mål i tillägg till Fulltidsresultat.

Du kan få en bonus värd upp till 100% på din utbetalning då du placerar flervalsspel på Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga 1 eller Champions League.

Placera ett flervalsspel före match, bestående av tre eller fler val, på marknaderna Fulltidsresultat eller Resultat/Båda lagen gör mål. Du kombinerar lag från en eller flera av ligorna ovan. Går spelet in adderar bet365 upp till 100% i bonus på din utbetalning.

Med fantastiska erbjudanden, Livestreaming samt ett stort utbud av marknader, både före match och som Liveodds under matchens gång, är bet365 helt enkelt den bästa platsen då du vill spela på sport.

Vi vill också passa på att slå ett slag för att Bet365 har en fantastisk support som du når både via Live Chat och E-post med snabba svar.

Njut av spänningen!

Champions League åttondelsfinalerna 1:a omgången

17 February 2015

Paris Saint-Germain – Chelsea FC

FC Shakhtar Donetsk – FC Bayern München

18 February 2015

FC Basel 1893 – FC Porto

FC Schalke 04 – Real Madrid CF

24 February 2015

Manchester City FC – FC Barcelona

Juventus – Borussia Dortmund

25 February 2015

Arsenal FC – AS Monaco

Bayer Leverkusen – Club Atlético de Madrid