Serie A inleder den 24:e omgången med mötet Juventus-Atalanta. Många tror på komfortabel hemmaseger här. Det är svårt att inte hålla med.

Serieledande Juventus har flera gånger haft chansen att, i praktiken, avgöra serien på förhand. En rad onödiga poängtapp har dock gjort att avståndet ner till Roma består. 2-2 borta mot Cesena senast var ett lysande exempel på just detta, och nu vill man förstås revanschera sig och samtidigt sätta press på Roma.

Juventus startar förmodligen så här:

Spelstopp 20:45

Spelstopp 20:45

Buffon:

Evra-Bonucci-Chiellini-Lichtsteiner

Vidal-Pirlo-Marchisio

Pereyra

Tévez-Morata

Frågetecken på Vidal och Pogba. Asamoah och Romulo är out. Skickar ändå ut en bra elva, trots att CL-mötet med Dortmund ligger runt hörnet.

Atalanta har två raka förluster och ligger nu farligt nära nedflyttningssträcket. Det råder dessutom skadetrubbel modell värre inför denna ”omöjliga” bortamatch. Estigarribia, Raimondi, Cherubin, Moralez, Biava, Benalouane, Pinilla och Carmona utgör den långa listan av spelare som saknas/är avstängda.

Ett Atalanta utan form och med så pass många avbräck får så klart väldigt svårt att hålla emot ikväll. Juventus är ligans bästa lag och hemmastatistiken toppar man även den. Förväntar mig inget annat än en reaktion från senast och en komfortabel trepoängare för ”den gamla damen”.

Kan mycket väl bli stora siffror om Juve får en tidig ledning. Räknar iallafall med full fart från start. Kan tänka mig att man vill avgöra matchen redan efter 45, då en viktig CL-match väntar i början på nästa vecka.

Huvuddrag:

Juventus asian -1.5 @ 1.61

Sidospel:

Juventus mål i båda halvlekarna @ 1,72

Juventus asian -2.0 @ 2.050 (insatsen tillbaka vid tvåmålsseger)

Samtliga spel hos bet365 som också livestreamar matchen