Hellas Verona tar under söndagen emot Roma. Tror matchen blir betydligt jämnare än vad oddsättningen pekar på, och jag finner spelvärde på hörnmarknaden. 

Två lag utan vidare form alltså. Roma har fruktansvärt svårt att vinna matcher just nu, och efter Juventus seger mot Atalanta senast är det mer eller mindre kört vid ytterligare poängtapp här. Raka tvåan betalar dock 1,75 och är inte särskilt tilltalande. Däremot litar jag fullt ut på att Roma går in aggressivt redan från start.

Samtidigt är Hellas Verona inne i en dålig period med tre raka förluster. Även om resultaten gått emot och laget ligger och skvalpar nära nedflyttningsstrecket, är jag övertygad om att man löser ett nytt kontrakt. Truppen är tillräckligt bra och själva spelet (främst offensivt) har trots allt levererat med Luca Toni som frontfigur. Först när man får ordning på det defensiva spelet (42 insläppta mål) kan klättringen uppåt påbörjas.

Spelstopp 15:00

Spelstopp 15:00

Förmodade elvor:

Verona (4-3-3): Benussi; Pisano-Marquez-Marquez-Brivio; Hallfredsson-Tachtsidis-Greco; Gomez-Luca Toni-Lazaros

Roma (4-3-3): de Sanctis; Torosidis-Manolas-Astori-Holebas; Pjanic-de Rossi-Nainggolan; Florenzi-Totti-Gervinho

Mycket viktiga poäng står spel för båda lagen, men är inte alls övertygad om att Roma får det lätt. Att Hellas ligger så långt ner är i mina ögon aningen missvisande och på hemmaplan kommer man få utrymme att anfalla mer än spelbolagen tror. Roma har dessutom haft svårt att föra matcher på sistone.

Två lag som anfaller gör såklart överspel i olika former intressant, i detta fall är hörnorna. Båda lagen är glada på den fronten och ser ingen anledning till undantag här. Romas lina på 5,5 till 1,83 och Hellas lina på 4,5 känns generöst, i synnerhet den sistnämnda. Går in på två spel:

Asian över 10 5 hörnor till 1.975

Hellas Verona över 4,5 hörnor till 1.83

Båda spelen hos bet365 som också livestreamar matchen