Trevliga förutsättningar i mötet Villareal-Celta Vigo denna afton. Blir en kortare rek den här gången. Hur som helst – Jag tror på en chansartad tillställning här.

Villareal befinner sig i en tuff period just nu, men man har tacklat utmaningarna relativt väl i såväl europaspel som ligaspel. Laget ligger alltjämt med i toppskiktet av Primera División och är givetvis en av aspiranterna på en biljett ut i Europa även nästa säsong. Åkte till Madrid senast och bestal marängerna på poäng genom 1-1 på Bernabéu. Imponerande, helt klart.

Förväntad startelva:

Asenjo

Spelstopp 19:00

Spelstopp 19:00

Mario-Musacchio-Dorado-Rukavina

Campbell-Marcos-Trigueros-Gómez

Giovani d. Santos-Moreno

I jakten på tre nya poäng ställs man alltså mot Celta Vigo, ett lag som verkligen vuxit i takt med säsongen. Ett litet bakslag senast mot Elche förstås, då man släppte in 1-1 i slutet på straff. Dessförinnan har det sett riktigt bra ut och Celta kan jobba vidare på säker mark i tabellen.

Förväntad startelva:

Álvarez

Mallo-Cabral-Fontás-Jonny

Fernandez-Radoja

Orellana-Krohn Dehli-Nolito

Charles

Villareal är befogad favorit här, men Celta ska alltid betraktas som en kapabel underdog. Båda lagens elvor innehåller framförallt offensiv slagkraft som under rätt förutsättningar har förmågan att leverera utöver det vanliga. Matchbilden lär passa Celta alldeles utmärkt här då man trivs väldigt väl i omställningsspelet via Orellana och Nolito. Ett bortamål ska inte vara en omöjlighet.

Hemmastarka Villareal får alltså se upp ikväll, och ett lurigt Celta kan mycket väl sätta press på ”den gula u-båten” i den här matchen. Utan tvivel läge för överspel och BLGM här till trevliga odds.

Över 2,5 mål spelas till 2.05

Båda lagen gör mål spelas till 1,83

Specialspelet ”Båda lagen gör mål och över 2,5” finns också till 2,50 för den som vill vara fräck.

Samtliga odds är hämtade från bet365 som också livestreamar matchen