Högintressant tungviktsmöte på Stamford Bridge i Champions League. 1-1 är ställningen inför denna returmatch där så mycket står på spel. Svårtippad match på förhand, men tror det finns en hel del att hämta på kort-marknaderna här.

Hela 40 frisparkar blåstes på Parc des Princes för ett par veckor sedan. Dock ”bara” fyra varningar. Inför kvällens retur har Mourinho dessutom gått ut i media och anmärkt på PSG-spelarnas aggressivitet. Oavsett om kritiken var befogad eller ej, så jag svårt att föreställa mig att det fysiska och aggressiva spelet ska avta i avgörandets stund.

Mycket tyder på att följande startelvor är aktuella:

PSG: Sirigu; Maxwell, Luiz, Silva, Van der Wiel; Matuidi, Motta/Pastore, Verratti; Cavani, Ibrahimovic, Lavezzi.
Out: Aurier, Cabaye, Lucas
Doubtful: Motta, Matuidi, Marquinhos, Pastore

Chelsea: Courtois; Azpilicueta, Terry, Cahill, Ivanovic; Matić, Fàbregas; Hazard, Oscar, Willian; Costa.
Out: Mikel

Det finns som bekant ett gäng hetlevrade spelare i dessa lag, och i min bok befinner sig många i riskzonen för att åka på ett gult, eller till och med ett rött kort. Är högst medveten om att vi snackar professionella fotbollsspelare här, men när det vankas utslagsrunda och ”vinna-eller-försvinna” ska man aldrig underskatta den mentala faktorn.

Spelstopp 20:45

Spelstopp 20:45

Marco Verratti är en av de mest kortbenägna spelarna på den här nivån. Fanns han med i protokollet senast? Korrekt. Huvudlösa tacklingar kryddat med ett hett temperament, är väl en närmast exakt förklaring till varför den lille italienaren får syna ostskivan så ofta. Kan inte tänka mig att känslorna och humöret helt plötsligt tyglas i en match som denna. Snarare tvärtom. 1,85 för en varning på Marco räcker för mig och 19,50 för ett rött kort ses som en ren värdeinvestering.

Mourinho är ett taktiskt geni och jag skulle inte bli förvånad om han fick matchen precis dit han vill. Det här mötet har potential att ”hetta till” rejält med många tuffa dueller och diskussioner. Inte helt otänkbart att ett defensivt Chelsea i eventuell ledning kan bli väldigt provocerande.

Ytterligare intressanta odds på kortmarknaderna:

David Luiz till 2,25

Diego Costa gult 2,95

Thiago Silva till 5,00

Rött kort i matchen till 3,45

Invänta gärna startelvor, annars gäller insatsen tillbaka om spelaren i fråga inte är med från start.

Samtliga spel är hämtade från Betsson