Blir en kortare text idag. Hur som helst. Synar ett intressant odds på hörnmarknaden i kvällsmatchen Celta Vigo-Athletic Bilbao. Spelstopp 22:00.

Två lag som är på rätt väg efter en relativt medioker höst. Förväntar mig en jämn tillställning här. Bilbao stod upp väl mot Real Madrid senast, och krigade till slut hem alla poäng inför en kokande hemmapublik. En seger av detta slag ger givetvis en moralboost, men en välbehövlig sådan inför kvällens möte mot hemmastarka Celta. Gästernas förmodade elva:

Iraizoz

Iraola-Etxeita-Laporte-Balenziaga

Beñat-San José

Williams-De Marcos-Muniain

Aduriz

Celta är inne i en sämre period just nu.En tappad ledning mot Elche i slutminuterna följdes upp av en 4-1 torsk mot Villareal senast, där siffrorna rann iväg på slutet. Det ljusblåa laget är dock allra starkast på hemmaplan, där man står för en offensiv och trevlig fotboll. Trots det fina hemmaspelet är jag inne på att Bilbao blir en svår nöt att knäcka. Tänkbar elva:

Alvarez

Mallo-Gomez-Fontas-Jonny

Krohn Dehli-Radoja-Fernadez

Orellana-Charles-Nolito

Celta Vigo på hemmaplan förknippas i min bok med hörnor. Man producerar överlägset flest hörnor i La Liga så fort förutsättningarna finns. Ett av kriterierna är att just Celta tvingas framåt, vilket går hand i hand med den förväntade matchbilden och resultatet här. Hemmalagets hörnlina är ett tänkbart alternativ, men går personligen in på totala linan då Bilbao lär bidra till statistiken ytterligare.

Asian över 10,5 hörnor spelas till fina 2.00 hos bet365