Stryktipsförslaget vecka 12 har mycket att erbjuda! Härliga Premier League matcher på tipskupongen och flera intressanta matcher. Här följer veckans stryktipsförslag.

Stryktipset vecka 12, 2015, R-4-4-144

Match 1. Aston Villa – Swansea (1x)

Aston Villa har 3 raka segrar nu och managerbytet har verkligen fått effekt. Senast vann man den viktiga bortamatchen mot Sunderland med hela 4-0 och det borde ha stärkt laget. Swansea förlorade med 0-1 hemma i måndags mot ett hungrigt Liverpool. Inte helt otroligt att det blir kryss i den här matchen. Aston Villa brukar bjuda till hemma på Villa Park och vi tar med ettan på stryktipskupongen. Vårt tips 1x!

Det brukar bli målrikt när de här lagen drabbar samman. Här är ett klipp från 2-2 matchen 2013

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SBht55hBUlw[/youtube]

stryktipsförslag vecka 12Match 2. Newcastle – Arsenal (2)

Newcastle har tappat formen. Här möter man ett formtoppat Arsenal som har 4 raka segrar. Tänkt på att Arsenal har en viktig retur i veckan borta mot Monaco men vi tror ändå att man är så pass starka här så att man reder ut det på Saint James’ Park. Vi spikar tvåan!

Match 3. Southampton – Burnley (1)

Southampton imponerade borta mot Chelsea där Sadio Mané var strålande i den första halvleken. 1-1 blev slutresultatet där. Sotton är det lag som släppt in minst mål i ligan och kommer förmodligen nolla Burnley här och göra minst 2 mål framåt. Vi spikar ettan på kupongen!

Match 4. Stoke – Crystal Palace (1x)

Stoke är bättre hemma än borta. Förlorade snöpligt borta mot West Bromwich senast men innan dess hade man 3 raka segrar i ligan. Palace har ojämn form och kommer få mycket svårt här. Kanske kan man klara krysset. Vårt tips 1x som vi tror räcker väldigt långt i den här matchen.

Match 5. Tottenham – Leicester (1x)

Ser på förhand ut att vara en given spik på stryktipset men faktum är att Tottenham haft väldiga dalar den här säsongen och magkänslan säger att man kan tappa poäng här. Tottenham gjorde inget vidare avstamp i Manchester där man förlorade med 3-0 i den viktiga matchen. Här får man egentligen inte tappa poäng om man ska ha chans på CL och det kan göra att en viss nerv infinner sig i matchen. Vi tar med krysset på kupongen.

Match 6. Blackburn – Brighton (1)

Bra form på Blackburn som plockat segrar sista tiden trots bra motstånd. Lite lättare på papperet nu då Brighton är rätt mediokra på bortaplan. Vi tror att det här är en av kupongens bästa streck och spikar ettan!

Match 7. Cardiff – Birmingham (1x2)

Ovisst möte att vänta. Cardiff har sett väldigt opålitliga ut den här säsongen. Ingen stabilitet i spelet alls. Däremot kan man blixtra till och när man väl får det att stämma så kan man slå alla lag i ligan. Birmingham har spelat bra sista tiden och har nu 4 raka utan förlust. Vi kan inte se åt vilket håll det här lutar åt och väljer helstreckat på Stryktipset.

Match 8. Charlton – Reading (1)

Charlton har sett bättre och bättre ut ju längre säsongen gått och man har sakta men säkert klättrat i tabellen. Reading blandar och ger och jag tror inte att man kommer räcka till här. Charlton som är streckad till 44 % i dagsläget spikas. Får ses som en chansspik. Hemmaplan avgör?

Match 9. Huddersfield – Fulham (1x2)

Jämnt möte att vänta. Huddersfield får tipset men vi väljer att helgardera. Fulham trivs bäst hemma på Craven Cottage och har haft svårt att hävda sig borta den här säsongen. Vi helgarderar och hoppas på skräll.

Match 10. Norwich – Nottingham (1x)

Toppmöte som handlar om direktuppflyttning till Premier League. Båda lagen har visat fin form på slutet där Norwich sett allra vassast ut. Ettan känns given som utgång men vi tar med krysset då Nottingham är ett riktigt bra lag.

Match 11. Rotherham – Sheffield Wednesday (1x2)

Skulle vilja säga fördel Sheffield Wednesday här. Både form och tabelläge talar för laget men allt som oftast så krävs det en del att hämta hem 3 poäng på bortaplan. Rotherham har överraskat andra lag den här säsongen och en helgardering får infinna sig.

Match 12. Watford – Ipswich (1)

Två bra lag som drabbar samman men där Watford känns strået vassare. Watford har 4 vinster och 1 oavgjord på de 5 senaste matcherna. Ipswich har legat länge i toppen men är inne i en formsvacka. Vi tror att Watford rivstartar och gör processen kort. Vi spikar ettan!

Match 13. Wigan – Bolton (1x2)

Viktigt bottenmöte för båda lagen. Bolton är usla i bortaspelet och det här är lite någon av Wigans chans att få häng på lagen ovanför nedflyttningsstrecket. Vi helgarderar.

Kommentarer om Stryktipset

– Veckans stryktipsförslag bygger på ett reducerat systemspel med 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 144 kr med 12 rättsgaranti. Det innebär att om det är 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.

– Ingen jackpot den här veckan

– Veckans säkraste match tror vi att Southampton är hemma mot Burnley

– Skrällen står Fulham för borta mot Huddersfield

Ja då ses vi på Lördag igen!

Vilken tycker ni är veckans spik? Kommentera gärna!