Torsdag igen och många trevliga matcher i Europa League. Spelvärde finns på sina håll, och väljer ett annorlunda upplägg idag – för att kunna dela med mig av fler spel helt enkelt.

Inter-Wolfsburg, spelstopp 21:05

Tyskarna var snäppet vassare i den första matchen som slutade 3-1. Det är all in som gäller för Inter här. Möter förmodligen ett väldigt lågt liggande Wolfsburg, med fokus på omställningsspelet där ytorna lär bli stora. BLGM känns högst troligt, men oddsen för får låga. Överspelet likaså. Hemma på Meazza är Inter pressade att gå framåt och matchbilden talar för att hemmalaget ska ha goda chanser att, under 90 minuter, klara sin hörnlina till ett helt okej odds.

Inter över 5,5 hörnor spelas till 1.72 hos bet365

Besiktas-Club Brügge, spelstopp 21:05

Besiktas har imponerat på många så här långt, även undertecknad. Starka insatser mot såväl Tottenham och Liverpool och dessutom seger i höstens gruppspel. Trots tidigare resultat tappade man ledningen i Belgien och förlorade med 2-1 i första mötet. Visserligen är det knapp fördel Brügge här, men att gästa Atatürk Stadium är inte den enklaste av uppgifter. Turkarna är i grund och botten ett bättre lag och jag tror man löser det här till slut. 1-0 räcker.

Att kvalificera sig: Besiktas – spelas till fina 2.10 hos bet365

Sevilla-Villareal, Spelstopp 21:05

Trevligt med inhemskt rivalmöte. Det brukar hetta till rejält. Väldigt sevärd tillställning senast där Sevilla, något överraskande, vann med 3-1. Ska mycket till för att ”den gula u-båten” ska vända detta. Sevilla är väldigt starka hemma på Sanchez Pizjuan och lär försöka kontrollera detta i största möjliga mån. En frenetisk jakt från bortalagets sida kan mycket väl framkalla hetsiga situationer. De fem gula korten som delades ut senast var en siffra i underkant. Förutsättningarna för att det här kan spåra ur en aning finns helt klart. Kortlinan känns aningen generös.

Antal kort-Asian: över 4,5 spelas till 1.850 hos bet365