Slänger ut en rek till söndagens El Clásico mellan Barcelona och Real Madrid redan nu. Misstänker oddssänkning på underspelet i en match som kan gå hur som helst.

Barcelona är, som bekant, inne i en riktigt bra period just nu. I såväl ligaspelet som CL har den ena imponerande insatsen följts av den andra. Man har nu kommit ikapp- och gått om Real Madrid inför detta möte. Ligaledaren från Barcelona utstrålar således enbart positiv energi för stunden.

Detsamma kan man knappast säga om ”Los Blancos”. Man har mottagit hård kritik för insatserna på slutet, och det har ofta varit befogat. Visserligen seger med 2-0 mot Levante senast, men dessförinnan blev det förlust mot Bilbao och ”bara” 1-1 mot Villareal hemma. Vi får heller inte glömma bort att Real dessutom var ytterst nära att åka ut mot Schalke för ett par veckor sedan. Alltjämt svajigt i huvudstadslaget, får man väl ändå lov att konstatera.

Spelstopp 21:00

Spelstopp 21:00

Överspelet är tydlig favorit här med oddset 1,36. Extremt lågt och allt annat än spelvärt. Mötena lagen emellan brukar förvisso innehålla en hel del mål, men det känns aldrig givet på förhand. Vad som helst kan hända i dessa möten som präglas av kamp och prestige in i det sista.

Jag har samtidigt svårt att se hur Real Madrid, som gjort allt annat än övertygat på sistone, ska lyckas med något exceptionellt i målväg på Camp Nou. Ronaldo, Bale och Benzema är en trio som sett bättre ut. Barcelona är befogad favorit med Messi i högform och Ancelotti bör vara relativt nöjd med ett kryss. Åtminstone på förhand.

Trots den enorma kvalité lagen har i offensiven är det för undertecknad omöjligt att inte se spelvärde i någon form av underspel här. Inget maxspel direkt, men har av principskäl svårt att backa upp löjligt låga 1,36 för över 2,5. Tar istället klivet upp och tar parti för undern till ett trevligt odds.

Under 3,5 mål (goal line) spelas till 1.875 hos bet365 som också livestreamar matchen