Håller mig kortfattad. Landskamp mellan Frankrike och Danmark i afton, där hemmalaget ska ha rimlig chans att lösa ett par baljor inför publiken i Étienne.

Frankrike är ju, i egenskap av värdnation, redan kvalificerat för EM 2016. Matcherna fram till dess kommer därför enbart handla om att hitta rätt i de olika lagdelarna, med ganska stort utrymme för laboration. Motivationsfaktorn kan ju givetvis ifrågasättas, men någonstans måste spelarna ändå prestera och därmed bevisa att man ska ingå i EM-truppen nästa sommar. Dessutom finns en kräsen publik att ta hänsyn till.

Tänkbar elva:

Spelstopp 20:45

Spelstopp 20:45

Mandanda,

Tremoulinas, Zouma, Koscielny, Sagna,

Matuidi, Schneiderlin, Sissoko, Griezmann,

Valbuena

Giroud

Finns ytterligare namn som är aktuella för spel ikväll. Deschamps förfogar helt klart över en intressant trupp. Man gjorde en hyfsad insats mot Brasilien senast, då man stupade med 1-3. Dessförinnan har väl varken spelet eller resultaten imponerat alltför mycket heller. Nu ställs man mot ett relativt mediokert danskt landslag, som visserligen gått bra i EM-kvalet. Bendtner och Vibe förväntas starta på topp. En duo som fransmännen bör kunna tygla väl.

Nej, den här träningslandskampen känns på många sätt viktigare för Frankrike. Uteblivna resultat. Hemmaplan. Sen är man såklart ett bättre lag. En seger känns välbehövlig här. Går in på följande:

Frankrike över 1,5 mål till 1.72

Frankrike asian -1 till 1.82 (insatsen tillbaka vid uddamålsseger)

Båda spelen hos bet365