Kl. 21:00 blåser matchen igång i stormatchen tillika klassikermötet Marseille – PSG och vi tror hårt på mål av Zlatan ikväll! Har du proppat i dig allt påskgodis och påskmat ännu och smällt av några påsksmällare? Om inte så ta och duka upp för fest igen och slå på tv:n vid niotiden för då blir det fyrverkeri bestående av sprakande fotbollsunderhållning med kanske årets bästa underhållningsvärde så här långt. Det här är en av de riktigt stora matcherna inom fransk ligafotboll som också kallas ”Le Classique” i frankrike. Och inte gör det saken sämre att det är oerhört jämnt i den franska ligatoppen med tre lag som definitivt är med och slåss om ligatiteln i år. Det är så jämnt mellan serieledande Lyon, tvåan PSG och trean Olympique Marseille att man kan tro att Game of thrones-skaparen George RR Martin skrivit det avslutande kapitlet för den här fotbollssäsongen. Allt är uppbyggt för en rysare!

Speltips: Marseille – PSG

Som vi skrev i inledningen så tror vi stenhårt på Zlatan ikväll. Han har den senaste tiden visat att storformen är på väg med bättre och bättre prestationer i klubblaget PSG samt att han visade i de två nyligen spelade landskamperna mot Moldavien och Iran vilken härförare och segerorganisatör han är. Han gjorde båda målen i den så viktiga bortamatchen mot Moldavien och följde upp med ett mål och en målgivande passning i segern mot Iran.

Zlatan är tillbaka i superform

Marseille – PSG 5/4 med mål av Zlatan

Ja, Zlatan Ibrahimovic har sannerligen iklätt sig rollen som en supervass målskytt igen efter sin något tunga väg tillbaka efter hans långa skadefrånvaro där han tappade mycket fart och killerinstinkt framför målet. Nu har målskyttet släppt och vi tror inte att ens ett så tufft motstånd som Marseille på bortaplan ska vara ett hinder för Zlatans framfart ännu en gång. Tvärtom brukar svensken älska dessa situationer när han visar sig vara i form och har en stor match att spela. Hela Frankrike tittar på denna kvällsmatch, allt i från de egna fansen till bespottare, olyckskorpar, tv-reportrar, kommentatorer, samhällets elit, partitoppar, föredetta fotbollsproffs och förstå-sig-påare. Zlatan har haft en turbulent medial tid senaste månaden med uppmärksammad utvisning i Champions League och ännu mer uppmärksammad domarutskällning där röster höjdes för att få Zlatan att lämna landet Frankrike. Men som alla Zlatan kännare känner till vid det här laget har det bara gjort honom ännu starkare och mer målfarlig än någonsin! Vi ser fram emot matchen Marseille – PSG ikväll kl. 21:00 med stort intresse och är spända över att få se allas reaktioner runt ikring när Zlatan Ibrahimovic återigen höjer armarna mot skyn för att fira sitt mål i ”Le Classique”. Så kom igen nu, ta fram gammal påskmat och resterna av påskgodiset och festa loss en sista gång den här påskhelgen. Matchen Marseille – PSG ses gratis på Unibet TV!

Match: Marseille – PSG
Tid: Kl. 21:00
Speltips: Zlatan gör mål till oddset 2.20 hos Unibet
TV-kanal: Direktsändning på Unibet TV*

*Unibet TV är gratis. Men du måste registrera dig som kund hos Unibet och vara inloggad för att kunna se live streamad sport. Dessutom behöver det finnas åtminstone 1 krona på kontot så att Unibet uppfattar dig som en aktiv kund och därför rekommenderar vi att du har lite pengar på kontot, exempelvis sätter in 100kr som du sedan kan ha ligga kvar där om du vill.

PSG truppen mot Marseille

AURIER Serge, BAHEBECK Jean-Christophe, CABAYE Yohan, CAMARA Zoumana, CAVANI Edinson, DAVID LUIZ, DIAW Mory, DIGNE Lucas, DOUCHEZ Nicolas, IBRAHIMOVIC Zlatan, LAVEZZI Ezequiel, MARQUINHOS, MATUIDI Blaise, MAXWELL, PASTORE Javier, RABIOT Adrien, SIRIGU Salvatore, THIAGO MOTTA, THIAGO SILVA, VAN DER WIEL Gregory och VERRATTI Marco.