bet365

NBA fortsätter inatt svensk tid med matcher som 76ers mot Bucks, Hornets mot Rockets och Cavaliers mot Pistons för att nämna några av dem. Se alla nattens NBA streaming matcher i direktsändning på Bet365 Live streaming! Livesändningarna är dessutom helt gratis.

För att se direktsänd sport med bland annat NBA matcher på Bet365 Livestreaming krävs att du är registrerad som kund och har lite pengar på ditt spelkonto (räcker med t.ex. 50 kr som du kan ha stå på kontot om du vill). Livestreamingen hittar du uppe i närheten av det högra hörnet. Bet365 direktsänder årligen över 20 000 sportevent. Bet365 har också livebetting och liveodds som du kan kombinera med din livestreaming. Se här nedanför vilka NBA matcher du kan se just inatt via streaming.

Nattens NBA streaming

NBA streaming inatt (14 april)

Kl. 01:05 Houston Rockets – Charlotte Hornets
Kl. 01:05 Detroit Pistons – Cleveland Cavaliers
Kl. 01:05 Milwaukee Bucks – Philadelphia 76ers

Kl. 01:35 New York Knicks – Atlanta Hawks
Kl. 01:35 Chicago Bulls – Brooklyn Nets
Kl. 01:35 Orlando Magic – Miami Heat

Kl. 02:05 New Orleans Pelicans – Minnesota Timberwolves
Kl. 02:05 Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder

Kl. 03:05 Dallas Mavericks – Utah Jazz

Kl.04:05 Los Angeles Lakers – Sacramento Kings

Kl. 04:35 Memphis Grizzlies – Golden State Warriors
Kl. 04:35 Denver Nuggets – Los Angeles Clippers

Vi på Svenskt Spel har tidigare skrivit några artiklar om gratis NBA streaming möjligheter. Det är inte bara denna omgång NBA basketmatcher du kan se i direktsändning utan bet365 hårdbevakar NBA och visar de flesta av säsongens NBA matcher.

Se här de hetaste klippen från senaste NBA omgången för några dagar sedan…