Veikkausliiga är högsta fotbollsserien i Finland och du som bor i Sverige kan se alla matcher i finska Veikkausliiga helt gratis via Live Stream på Unibet TV. Här i Sverige kallas Veikkausliiga för Tipsligan och regerande finska mästare i fotboll 2014 är HJK Helsinki. Förra året var det spelarna Jonas Emet, spelandes i FF Jaro, och Luis Solignac, då i IFK Mariehamn, som vann skytteligan på samma antal 14 gjorda mål. Det blir spännande att se vem som tar hem skytteligan för i år 2015?

Kostar det att se Veikkausliiga på Unibet TV?
Unibet TV är gratis! Du behöver bara vara registrerad som kund hos Unibet, vara inloggad och ha lite pengar på kontot, exempelvis om du sätter in 50-100 kr som du sedan kan ha ligga kvar där om du vill. Om ditt konto är helt tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streaming om du har placerat ett bet inom de senaste 24 timmarna. Men för säkerhets skull så spara en krona på kontot så kan du kolla streamad sport dygnet runt alla dagar i veckan.

Finland Veikkausliiga Live Stream Fotboll

Lagen i Veikkausliiga 2015

Det här är alla fotbollsklubbarna i finska högstaligan i fotboll Veikkausliiga 2015.

HJK Helsinki
IFK Mariehamn
FC Inter Turku
SJK
KuPS
FF Jaro
Rovaniemen Palloseura (RoPS)
FC Lahti
HIFK
KTP
Ilves
VPS