Det börjar dra ihop sig i Premier League och även i The Championship. Eftersom det är sista omgången i The Championsship så spelar alla lag samma tid och på söndagen. Därför är de inte med på Stryktipset den här veckan. Det blir istället några matcher från League Two. Den här veckan kommer vi använda systemet R-0-7-16 och bygga ut det med 2 matematiska helgardering så att det totalt kostar 144 kr.

Stryktipset vecka 18, 2015, R-0-7-16

Match 1. Aston Villa – Everton (1x2)

Aston Villa har mest att spela för då man är indragen i bottenstriden men Everton har formen efter bland annat 3-0 senast hemma mot United. Svårtippat och vi väljer att helgardera.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=M3VFKW64pSI[/youtube]

Match 2. Liverpool – Queens Park Rangers (1x)

Liverpool torskade mot Hull i veckan och nu känns Champions League platsen helt borta även om det finns en teoretisk möjlighet. QPR måste nästan ta poäng om man ska ha en möjlighet att hänga kvar i Premier League. Kanske kan man kriga till sig en poäng mot Liverpool som saknar form för tillfället.

Match 3. Manchester United – West Bromwich (1)

Det här svängt om platserna 2-4 sista tiden i ligan. Ett tag såg läget mycket ljust ut för United men efter två raka förluster och ett rätt så tufft spelschema som väntar så är läget ett helt annat. Man måste vinna över West Bromwich här och jag tror vi får se en reaktion från The Red Devils. Säker etta!

Match 4. Sunderland – Southampton (1x)

Southampton har tappat lite form men har fortfarande att nå en 5:e plats i tabellen den här säsongen vilket skulle vara smått fantastiskt med den transfersommaren som var 2014. Sunderland spelar för sin överlevnad. Man har en match mindre spelad och seger skulle göra att man tar sig upp över nedflyttningsstrecket. Sunderland brukar ha lätt för Southampton och har endast 1 förlust på 5 försök mot The Saints. Vi tror att 1x räcker långt här och blir vårt tips.

Match 5. Swansea – Stoke (12)

Inget av lagen har något att spela för så varför spara på krutet? Full fart framåt väntas och det lutar åt en öppen tillställning där något av lagen avgör. Vårt tips 12!

Match 6. West Ham – Burnley (1x2)

West Ham helt ur slag och har tappat formen. Är på pappret bättre än Burnley som i sin tur i princip bör ta 3 poäng. Annars ser läget väldigt illa ut. Vi väljer att helgardera.

Match 7. Carlslie – Hartlepool (1x)

Tyvärr är det klart att Carlslie åker ur och Hartlepool kommer hänga kvar. Tror att Carlslie är mest motiverade inför hemmapubliken och inte viker ner sig här. 1x känns rätt!

Match 8. Luton – Stevenage (12)

Bäst form på Stevenage som är klara för Play Off. Luton måste vinna med ett antal mål och hoppas på att Plymouth förlorar sin match. Då kan det räcka till Playoff. Stevenage vilar förmodligen ett par spelare inför kommande Playoff och det gör att Luton får ses lite som favoriter här. Vi tippar 12!

Match 9. Morecambe – Southend (x2)

Southend har 7 raka segrar och 9-0 i målskillnad. Man spelar målsnålt med en fantastisk defensiv. Vid vinst säkrar man spel i League One nästa säsong. x2 räcker långt!

Match 10. Northampton – Wycombe (x2)

Wycombe är det bättre laget och kan få ett bättre utgångsläge i Playoff lottningen om man lyckas vinna och ta en tabellplacering här. Vårt tips x2

Match 11. Shrewsbury – Plymouth (1)

Shrewsbury klara för League One och hemma vill man garanterat avsluta snyggt. 8 vinster på de 9 senaste och hemma har man 17 vinster, 4 oavgjorda och 1 förlust den här säsongen. Vi spikar ettan.

Match 12. Tranmere – Bury (2)

Tranmere redan klara att åka ur serien och ligger fast förankrat sist i tabellen. Bury kan vid vinst nå en direktuppflyttning till League One. Den chansen lär man själva ge sig. Det här är veckans säkraste match då det är klasskillnad mellan lagen och där motivationen ligger hos det bättre laget.

Match 13. Wimbledon – Cheltenham (1)

Wimbledon gör det bättre och bättre för varje säsong och kanske får vi se laget i en högre division om några år. Cheltenham har redan åkt ur och kommer inte mäkta med att fixa några poäng här. Wimbledon avslutar snyggt och vinner här. säker etta!

Stryktipsförslaget i sin helhet
R-7-0-16 med 2 matematiska helgarderingar
Stryktipset vecka 18
Kommentarer om Stryktipset

– Systemet är ett reducerat system som utgår från R-0-7-16 och har 12 rättsgaranti. Det innebär 7 halvgarderingar som vi sedan utökat med 2 matematiska helgarderingar.

16 kr x 3 = 144 kronor totalt sett kostar systemet.

Garantitabell R-7-0-16

13121110

Garanti

Procent %
17

16/128

12,5
134

112/128

87,5

– Veckans säkraste match tror vi Bury är borta mot Tranmere.

– Skrällen tror vi Burnley kan stå för borta mot West Ham.

Hur tippar ni? Vilken är veckans säkraste match? Ses vi på Lördag igen nån.. stans?