Kvalmatcherna till Handbolls-EM 2016 i Polen pågår för fullt och du kan se i stort sett alla handbollslandskamper via live stream på Bet365 Livestreaming. Det är förstås mycket viktiga landskamper som spelas och Sverige vann sin senaste match hemma mot Slovenien i förrgår. Då slutade matchen 28-24 till Sveriges favör och på söndag är det dags igen för returmatch i Slovenien. Sverige har många bra spelare i laget men det är en annan tidigare svensk landslagsman som snor de största rubrikerna i handbollsvärlden just nu. Nämligen Ljubomir Vranjes som blev utsedd till världens bästa tränare för andra gången inom ett halvår som resultat av två olika internationellt betydande omröstningar.

Se kvalmatcherna till Handbolls-EM på Bet365 Livestreaming

 

EM-kval handboll med Danmark, Island, Norge och Finland

Tyvärr kan du inte se Sveriges matcher på Bet365 eftersom de inte har rättigheter att visa Sveriges matcher för oss som bor i Sverige. Men du kan se alla andra intressanta EM kval-matcher med bland annat våra övriga nordiska länder som Danmark, Island, Norge och Finland. Vi listar här de närmast kommande matcherna i EM-kvalet till Europamästerskapet i handboll för herrar 2016 som du kan se i direktsändning på Bet365 Livestreaming.

Direktsända kvalmatcher i Handbolls-EM på Bet365

Lördag 2015-05-02

Ungern – Ryssland live stream kl. 16:10

Slovakien – Litauen live stream kl. 18:00

Danmark – Vitryssland live stream kl. 20:15

Österrike – Finland live stream kl. 20:25

Söndag 2015-05-03

Spanien – Tyskland live stream kl. 17:00

Frankrike – Makedonien live stream kl. 17:05

Kroatien – Norge live stream kl. 17:15

Serbien – Island live stream kl. 19:00

Montenegro – Israel live stream kl. 20:00

För att se direktsänd sport med bland annat kvalmatcher till Handbolls-EM på Bet365 Livestreaming krävs att du är registrerad som kund och har lite pengar på ditt spelkonto (räcker med t.ex. 50 kr som du kan ha stå på kontot om du vill). Livestreamingen hittar du uppe i närheten av det högra hörnet. Bet365 direktsänder årligen över 20 000 sportevent där just handboll är en av alla sporter som direktsänds under året. Bet365 har också livebetting och liveodds som du kan kombinera med din livestreaming för att göra tittandet ännu mer spännande.